God of War Ragnarök se spuštěním předobjednávek odhalil grafická nastavení na PlayStationu 5

Už dnes máte možnost si předobjednat jednu z nejočekávanějších her letošního podzimu.

Pokud jste měli zájem o jednu z obsáhlejších edicí nového dílu God of War, tak už ji nejspíš v obchodech jen tak nenajdete. Je o ni obrovský zájem, ale stále je tady i Launch edice, která ke hře přidává pár bonusů navíc. Spolu se spuštěním předobjednávek se v popisu hry objevily informace, mezi kterými jsou tím nejzajímavějším grafická nastavení. Jak už je dnes zvykem, bude na výběr ze dvou variant. První z nich je rozlišení 4K při 30 snímcích za vteřinu. Pokud preferujete vyšší framerate, můžete si přepnout na 60 FPS, kdy hra poběží v dynamickém 4K rozlišení.

Jako správná exkluzivita bude Ragnarök na PlayStationu 5 podporovat i funkce jako je 3D audio a naplno využije ovladač Dualsense. Stále je ale otázkou, jak hra poběží na čtvrtém PlayStationu, kam se také 9. listopadu chystá. V tomhle případě to nejspíš bude podobné jako u prvního dílu, tedy FullHD rozlišení při 30 FPS.

Ragnarök si na rozdíl od předchozích mezigeneračních exkluzivit nebudete moci upgradovat z PS4 verze na PS5 verzi zdarma. Pro získání lepší verze si musíte navíc připlatit 10$, tedy zhruba 245 Kč. Tak jako tak doporučujeme sáhnout po krabicové verzi, protože rozdíly mezi ní a digitální jsou docela velké. Digitální verzi pro PlayStation 5 najdete na PS Store s cenovkou 2 119 Kč. V českých herních obchodech se její cena v krabičce přitom pohybuje okolo 1 800 Kč. 

Zdroj: Neogaf

Váš názor Další článek: Na cestě je nový singleplayerový hororový zážitek ze světa Vetřelců

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,