GOG.com oslaví Vánoce výraznými slevami

Téměř celý jejich katalog bude o polovinu levnější. A to není zdaleka všechno.

Vánoce, Vánoce přicházejí... A s nimi i skvělé nabídky herních distributorů. Náhodě nic neponechal ani polský internetový obchod GOG.com, který si pro vánoční svátky připravil několik příjemných překvapení.

Tím největším je bezesporu Zaklínač 2, kterého budete moci od 8. prosince koupit se 40% slevou (vyjít by vás tedy měl na nějakých 600 Kč), navíc k němu dostanete první díl úplně zdarma. Nesmíte ovšem nabídku propásnout, platná bude jen 48 hodin.

Od 12. prosince pak budete moci bezplatně stahovat plnou verzi Empire Earth Gold Edition. Nabídka bude opět platit jen 48 hodin, proto si datum v případě zájmu raději zakroužkujte v kalendáři.

Aby toho nebylo málo, bude od 12. prosince téměř celý katalog GOGu zlevněn o 50 %. Vztahovat se to bude na tituly od Interplaye, Atari, Activisionu a Sierry - prodejce jako příklad uvedl Painkillera, Chessmaster 900 a Restaurant Empire.

Od soboty začne GOG také rozdávat kódy, za něž si budete moci pořídit hry jako Master of Orion 1 a 2 či Realms of Arkania 1 a 2. Pokud chcete, aby se dostalo i na vás, kontrolujte Facebook a Twitter obchodu, zamířit můžete i na jejich fórum.

Zdroj: GOG.com
Diskuze (4) Další článek: Multiplayer v Darkness II bude kooperativní a brutální

Témata článku: , , , , ,