GOG.com se vrací na scénu

Fanoušci starých her mohou konečně spát s klidným svědomím, server Good Old Games hlásí návrat. Alespoň jsme se to mohli dočíst na oficiálních stránkách, kde ještě před pár minutami běžel odpočet dlouho očekávaného spuštění nové, už prý finální verze portálu.

"Předně bychom se chtěli omluvit všem, kteří se cítili podvedení, či poškození, naším rozhodnutím stopnout provoz GOG.com, aniž bychom vás varovali, potažmo vám zprostředkovali přístup k vámi zakoupeným hrám jinou cestou," stojí v tiskové zprávě.

"Je už nicméně na čase ukončit veškeré spekulace. Je pravda, že nemůžeme GOG.com nadále provozovat podle stejné šablony. Jak už ale asi víte, server vstupuje do nové éry svého zatím krátkého života, jež znamená konec dvouleté beta fázi."

Jako omluvu (i lákadlo) si přitom provozovatelé připravili celou řadu změn a bonusů, mezi něž patří i vydání několika dlouho očekávaných titulů. Za $9.99 si tak budete moci kupříkladu pořídit Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast (včetně soundtracku, manuálu, artworků atd.). A následovat prý budou i další Hasbro hry.

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Xbox 720 je na míle daleko

Témata článku: , , , , ,