GoldenEye 007 vyjde na Xbox a Switch už zítra. Zavzpomínejte na nejlepší hru s Jamesem Bondem

GoldenEye 007 patří mezi první hry, které zpopularizovaly střílečky na konzolích. I po více než 2 dekádách od vydání se stále řadí mezi nezapomenutelné legendy a už 27. ledna k ní budeme mít o něco snazší přístup. Hra vyjde na Xbox One, Xbox Series S|X a Nintendo Switch v rámci tamních předplatných. Na Xboxu pro hraní tedy budete potřebovat Game Pass. U Nintenda to bude dražší varianta NSO + Expansion Pack.

I když kromě originálu existuje několik vylepšených verzí, tak tahle bude stát právě na té úplně původní. Nechybí ani možnost hrát v multiplayeru na rozdělené obrazovce. Verze na Xboxu ale přeci jen pár vylepšení mít bude. Poběží až v rozlišení 4K, nativně podporuje poměr stran 16:9 a přemapovat si tlačítka také nebude problém. Achievementy už jsou pak jen příjemným bonusem. 

Zatím nevíme přesně, jak na tom bude po technické stránce verze pro Switch, ale už od oznámení z minulého roku je jasné, že mezi oběma platformami bude zásadní rozdíl. Online multiplayer najdete pouze na Switchi. Je to zvláštní, ale toto rozhodnutí nejspíš vychází z toho, že GoldenEye je původně exkluzivitou pro Nintendo 64, takže je možné, že Nintendo si v tomhle případě chtělo pro svoji verzi nechat něco extra. 

Váš názor Další článek: The Day Before má problémy kvůli ochranné známce. Odkládá se až na konec roku

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,