Google již brzy odhalí detaily o svojí službě pro streamování her

Streamovací služby, údajná budoucnost hraní, se zřejmě již brzy stanou realitou na herním trhu. Google se chystá předvést, s čím dorazí.

Ty nejnovější herní pecky hezky pohodlně, bez problémů a bez supervýkonné herní mašiny? Již brzy to může být realita. Díky projektu zaměřenému na streamovací herní službu Project Stream se z hraní může stát ještě masovější záležitost. Jak přesně bude fungovat a co nám přinese bychom se měli dozvědět na Game Developers Conference 2019, která je naplánovaná na druhou polovinu března.

Už dříve se objevily informace o tom, že Google tuto službu zkouší testovat a to rozhodně ne na nějakých zastaralých kusech. Generálku si služba odbyla v říjnu minulého roku natvrdo s Assassin´s Creed: Odyssey, tedy zcela novým přírůstkem do proslulé série od Ubisoftu. Tehdy nám také Google ukázal první střípky z toho, co by nás mohlo čekat a předvedl Assassin´s Creed Odyssey v 1080p rozlišení na 60fps v prohlížeči Chrome. Blíží se den, kdy "budoucnost je již dnes"? Více bychom se měli dozvědět 19. března. 

Diskuze (2) Další článek: V nové české hře The Wild Age budeme čelit náporům goblinů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,