Gothic 3 v obrazech

Třetí pokračování německého RPG Gothic, které si na E3 vybudovalo mezi hráči a odbornou veřejností slušné renomé, se konečně prezentuje dalšími obrázky, jež vám aktuálně přinášíme.

U vývojářského kormidla jsou opět Piranha Bytes a ve spolupráci s vydavatelem JoWood se pokouší o vytvoření zdatné konkurence pro plánovaný čtvrtý díl TES: Oblivion. Jak se jim to daří mohli posoudit lidé na E3, kde byla prezentována pre-alpha verze spolu s novými detaily ohledně celkového pojetí hry.

Gothic 3 vás zavede do válkou rozervaného světa, kde na jedné straně stojící Orkové ničí lidská sídla a zabíjí vše živé, na opačné straně barikády se pak zuřivě brání poslední lidské osady a pevnosti. Hráč, ocitající se mezi dvěma rozzuřenými tábory, působí jako jazýček na pomyslných vahách, kdy se může rozhodnout, na kterou stranu se přidá. Hra vás provede mnohými divokými kraji; od ledových planin až po sluncem rozžhavené pouště, ve kterých se vždy budete moci vydat jakoukoliv cestou a dělat co se vám zlíbí, avšak nikdy se prý nebudete nudit. Díky perfektní umělé inteligenci, mají všechny postavy svůj denní režim, své plány a touhy. Snadno se vám proto může stát, že jeskyně, v níž měl být poklad, bude jednoduše prázdná, protože vás předběhl někdo jiný.

 

Zdroj: 3Dgamers

Diskuze (11) Další článek: Devil Kings - PS2 ještě neumírá

Témata článku: , ,