Gran Turismo 7 se ukázalo v plné parádě. Nechybí obsáhlý tuning nebo splitscreen

Včerejší State of Play si pro sebe uzmul další díl závodní exkluizivity PlayStationu a bylo na co se koukat.

Zatímco v předchozích videích jsme Gran Turismo 7 viděli v pohybu jen zřídkakdy, tak nyní se můžete podívat na více než 30minutovou prezentaci, kterou vás provede sám Kazunori Jamauči. Nový díl má mít něco pro každého, ať už jste dlouholetí fanoušci série nebo naprostí nováčci. Gran Turismo 7 má být oslavou automobilové kultury moderní doby a chce inspirovat komunitu, aby se stala její součástí. Nezáleží na tom, jestli se zajímáte o závody, fotografování, design, tuning, nebo sbírání aut.

Postupně bylo představeno, co všechno najdete ve hře až se 4. března dostane na PlayStation 4 a PlayStation 5. Novinkou bude například Music Rally. V tomto arkádovém závodu se za doprovodu hudby budete snažit projet všechny záchytné body v určitém čase. Pro nové hráče je to prý ideální mód, ve kterém si mohou hru otestovat a rozhodnout se podle toho, jak si upravit nastavení řízení a pomocných asistentů. 

V Café, což má být centrum Gran Turisma 7, najdete spoustu aktivit, za jejichž splnění se můžete dostat k novým autům a nebo jejich součástkám. Ještě před tím než se pustíte do závodů s těmi nejnadupanějšími stroji, budete potřebovat řidičák. K tomu je tady License Center, což je spíš formalita, ale hra vás tak dobře seznámí se svými mechanikami a s každou další úrovní vás naučí něco nového.

Přes 400 různých modelů aut, tuning, 34 míst rozesetých po celém světě s téměř stovkou tratí. To všechno bude ve hře hned při vydání. Obsah se ale bude ještě po vydání rozšiřovat formou updatů. 

Gran Turismo 7 má několik forem multiplayeru. Nechybí například splitscreen, což už se v dnešních hrách moc nevidí. Samozřejmě máte možnost hrát i online jak s přáteli, tak s ostatními hráči z celého světa. S dalšími hráči ale nemusíte jen závodit. V Showcase se s nimi můžete podělit o své výtvory. Do toho spadají fotografie, replaye závodů nebo vlastní designy.  

Zdroj: PS.Blog

Váš názor Další článek: Nintendo Switch se může stát nejprodávanější konzolí všech dob. Už pokořilo Wii a PS1

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,