Granado Espada - MMORPG v novém stylu

Stalo se vám občas, že při hraní MMORPG chyběla parta? Tak už nemusíte dále zoufat, Granado Espada vám pomůže.

Z rukou mistra Kim Hak Kyu, který se podílel na tvorbě geniálního MMORPG Ragnarok Online, se nám dostává nového projektu. Granado Espada se chlubí tím, že chce být mezi MMORPG jedinečné. A to nejen zasazením do doby mušketýrů, ale hlavní odlišností by měl být systém MCC. Ten umožňuje hrát naráz až s trojicí postav a tak si vlastně dělat partu sám. Všechny vaše postavy budou jedna velká rodina, která se po částech může vydávat na nebezpečné výpravy za dobrodružstvím.

  

Aby však nebylo vašich postav málo, můžete si najmout různá NPC, která se k vám s radostí přidají. Postavy bude navíc možné vyměňovat mezi účty a prodávat přímo ve hře za herní peníze, nebo vyměňovat za herní předměty. Tímto chtějí autoři docílit větší bezpečnosti účtů, které nemusí hráči složitě a nebezpečně vyměňovat.

  

I když je Korea pro hráče MMORPG zemí neomezených možností, počítají vývojáři i s pomalejším připojením k serveru, takže místo akce můžeme očekávat taktická rozhodnutí. Mezi ta nejdůležitější budou patřit postoje vašich postav, které ovlivní jejich bojový styl. Pokud třeba chcete rychle protivníka zničit a nevadí vám nějaká ta schytaná rána, stačí se dát do agresivního postoje, jenž vám zvýší útočné možnosti a přidá nové schopnosti.

  

Pokud vám nestačí pár slov, máme zde pro vás dostatek obrázků a dvě videa ukazující hru. Komu se líbí styl asijských RPG, jistě nepohrdne ani tady.

Download (trailer, 35 MB): Doupě

Download (ukázka hry, 60 MB): Doupě

  

Doupě komentuje: Blíží se k nám velmi zajímavá MMORPG, na kterou by si příznivci tohoto žánru měli dávat pozor. Použití starého nápadu se skupinami, který je základem klasických RPG, v novém žánru může přinést hromadu zábavy. Uvidíme, zda se hra povede stejně, jako tomu bylo u Ragnaroku.

Související informace (Granado Espada)
Platforma
: PC
Žánr: MMORPG
Výrobce: IMC Games (
http://www.imc.co.kr/)
Vydavatel: Hanbitsoft (
http://www.hanbitsoft.co.kr/eng/company/company.asp)
Homepage:
http://ge.hanbiton.com/en/index.htm

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: GALERIE: Sobotní kolekce obrázků

Témata článku: , , , , , ,