Grand Theft Auto 5 nespí: další nápor grafických modifikací je luxusní

Co měsíc, to další práce na grafickém kabátku GTAčka. Modeři nespí.

Další den, další modifikace do GTA 5. Moderská komunita pátého dílu patří pravděpodobně mezi nejaktivnější vůbec a než k nám dorazí plnohodnotný šestý díl, bude nás i nadále zásobovat skvělými projekty, které se většinou soustředí na grafický kabátek. A jak se můžete přesvědčit z čerstvé galerie, je stále co vylepšovat. 

Na internetu se objevila další zajímavá kombinace grafických modifikací z populárního webu GTA5Mods, která kombinuje modifikované textury povrchů a vody, lepší efekty počasí, realistické modely vozů a samozřejmě celkově kvalitnější práci se světlem, stíny, saturací a barvami. Výsledkem jsou parádní obrázky z procházky napříč státem San Andreas, které jsou zase o kus výše, než jsme měli možnost vidět v dřívějších galeriích. Dočkáme se někdy kompletního fotorealismu? Pravděpodobně ne, i současné projekty od něj však nejsou daleko. 

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (12) Další článek: Streamer Ninja už bude pouze na Mixeru, vydělá tak desítky milonů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,