Grand Theft Auto Online možná bude podporovat až 32 hráčů

Zatímco Rockstar zatím oficiálně nepotvrdil ani nevyvrátil čerstvé informace, existuje pravděpodobnost, že se počet hráčů na jedné mapě zdvojnásobí.

Zjistili to redaktoři webu Cinema Blend, kteří prolezli síťové nastavení a konfiguraci v Xbox360 verzi hry.

Podle nich bude GTA Online nabízet Freemode s podporou až 32 hráčů. Stejný počet bude dostupný i v dalších módech, jako je Deathmatch, Team Deathmatch, Races a Cops and Crooks. To by rozhodně nebylo na škodu, jelikož by byl herní svět zase o něco plnější a živější. Mapa je přece jen obrovská a potkat na ni 32 hráčů bude mnohem snažší, ne polovinu.

Na potvrzení (případně vyvrácení) nových informací už nebudeme muset čekat dlouho. Multiplayer titulu se spustí 1. října letošního roku a my budeme u toho.

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (3) Další článek: První záběry z Xbox One verze hry Metal Gear Solid 5

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,