Grand Theft Auto: San Andreas - stahujte první trailer!

Pánové z Rockstar Games konečně uvolnili první herní záběry z jejich připravované pecky jménem Grand Theft Auto: San Andreas. Neváhejte a podívejte se, jak bude vypadat jedna z nejočekávanějších her následujících několika měsíců!

Nejnovější díl jedné z nejprodávanějších herních sérií všech dob se bude odehrávat na počátku devadesátých let ve fiktivním státě San Andreas, řešícím problémy s narůstající korupcí, šířícím se obchodem s drogami a řádícími pouličními gangy. Tento stát se ne náhodou podobá Kalifornii a bere si z ní i tři metropole, které dohromady San Andreas tvoří. Ve hře tak postupně projdete virtuálními kopiemi Las Vegas, Los Angeles a San Francisca.

Hlavní postavou bude Carl Johnson, mladý černoch, který San Andreas před pěti lety opustil - ale nyní byl přinucen se vrátit zpět, aby vypátral vraha své matky. Po návratu do rodného města nachází Carl svoji rodinu rozprášenou a svoje bývalé kamarády po krk v problémech - a navíc je těsně po příjezdu falešně obviněn z vraždy několika policistů. Carl se pak poněkud rozohní a rozhodne se svoje problémy vyřešit přesně tak, jak by to každý správný hrdina rozhodně neudělal: ovládne městské gangy a stane se vládcem místního podsvětí. Podtrženo a sečteno - další GTA bude přesně takové, jak bychom čekali.

Jako vždy se tedy můžeme těšit na nelineární zážitek ze životem pulzujících měst, na první pohled nesplnitelné úkoly a hlavně neuvěřitelně dlouhý zážitek (autoři slibují, že hra nabízí až 150 hodin zábavy). Již na podzim se hry dočkají majitelé PS2, na PC by se hra měla objevit příští rok.

Stáhnout trailer (10 MB): Doupě

   

Související informace (Grand Theft Auto: San Andreas):
Homepage: http://www.rockstargames.com/sanandreas
Výrobce: Rockstar Games
Vydavatel: Take 2
Distributor v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 22. říjen 2004

Zdroj: Actiontrip

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (7) Další článek: World Rally Championship 4 – nové obrázky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,