Grand Theft Auto V Redux je konečně venku a dává hře realističtější vzhled

Grafika jako z filmu, ostřejší kontury a vypilovaný design. Mod Redux pro GTA 5 je konečně venku!

Dechberoucí vylepšení v podobě modu Redux obaluje klasické Grand Theft Auto 5 do kabátu ostřejšího HDR. A čekat na něj už nemusíte, je hotový a ke stažení.

V červenci tohoto roku se objevila zpráva o tvorbě tohoto modu. Měl ve hře vyleštit některá místa, efekty a obalit hru do celkově příjemnějšího vzhledu. Čekat na něj už nemusíte, jelikož ho jeho tvůrce Josh Romito už vypustil do světa. Stalo se tak 16. září, o čemž autor informuje i na portálu Reddit, veškeré informace jsou pak na webu tvůrce.

Změnou projde kompletně celý singleplayer. Změna se bude týkat textur, počasí, emocí postav, všímavost policie a také se vylepší proměna denní a noční doby. 

Celková velikost modu jsou 4 GB, ale jeho tvůrce se dušoval, že samotné updaty textur by mohly dosáhnout 6 až 7 GB. Mod si lze již nyní stáhnout na stránce Gamestand, která je ještě dostupná. Předchozí weby s tímto modem jsou z nějakého důvodu již neaktivní, takže jediná možnost je zde

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (5) Další článek: Zbraně v remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare dostanou nové zvuky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,