Grand Theft Auto V stále láká, díky novým modifikacím vypadá skvostně

Grand Theft Auto 5 má stále dost sil a díky komunitě moderů stále vypadá k světu. Co říkáte na nejnovější modifikace?

Jeden by řekl, že jde několik let starou videohru udržovat při životě jen po omezenou dobu. Ale ne. Kromě stále aktivní multiplayerové složky GTA Online je tu především početná komunita moderů, která takřka každý měsíc vymyslí nějaký další skvostný grafický kabátek. A my vám tentokrát přinášíme ten nejnovější. 

Uživatel s nickem Kryton se podělil o to, co dokázal vymáčknout z pátého GTAčka na svém počítači. Níže naleznete všechny modifikace, které využil a odkaz na ně. To v případě, že byste si chtěli tuto krásu vyzkoušet i na svém počítači. Jen si pamatujte, že potřebujete opravdu mohutné železo. 

Seznam využitých modifikací

NaturalVision Remastered

Simcade Handling MOD

4K Water

L.A. Roads

VisualV

Všechny modely vozidel jsou ke stažení na této stránce

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (5) Další článek: GC18: Devil May Cry 5 má datum vydání, podívejte se na první záběry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,