Grand Theft Auto V zase láká grafikou: nové modifikace mění hru k nepoznání

GTA 6 je ještě daleko, takže modeři nelení.

Red Dead Redemption 2 pomalu ale jistě míří na PC a Rockstar se tak může vrhnout na další dobrodružství gangsterů z velkoměst. GTA 6 je ale ještě solidní kus cesty daleko, takže fanouškům městského řádění nezbývá, než pobývat v San Andreas a pátém dílu. A díky moderům je to rozhodně pobyt více než příjemný. 

Téměř každý měsíc si všímáme nějakých nových grafických modifikací, které posouvají laťku zase o ždibec dál. Dvojice nejpopulárnějších modifikací, které opravdu mění hru k nepoznání, jsou GTA Redux a NaturalVision. A právě na ně se poslední dobou aktivně zaměřujeme. 

Tvůrci těchto modifikací nelení a neustále své výtvory aktualizují, čímž nejen odstraňují bugy a chyby, ale přidávají i nové vychytávky. Modifikace tak mění nejen textury, osvětlení a modely, ale také množství efektů, počasí, změnu denní doby a další maličkosti. Právě díky nim ale pak vypadá herní svět o poznání věrohodněji a reálněji. 

Obě modifikace se během posledních měsíců dočkali aktualizací, takže jsme se rozhodli vydat na průzkum a přinést vám galerii, jak hra vypadá v tuto chvíli. A je rozhodně na co koukat.

Stahujte Redux či NaturalVision.

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (11) Další článek: Z Twitche odchází další streamer, Shroud se přidává k Mixeru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,