Grunex.com spouští sérii turnajů BenQ Grunex Challenge 2014 a soutěž o počítač!

Chcete vyhrát herní počítač LYNX Grunex Game – powered by MSI Gaming nebo jste hráči her League of Legends a Counter Strike: Global Offensive? V tom případě by Vám neměl uniknout následující článek, ve kterém se dozvíte podrobnější informace k prestižní sérii počítačových turnajů BenQ Grunex Challenge 2014, a také k soutěži o oficiální turnajový počítač.

BenQ Grunex Challenge 2014 je počítačový turnaj, který se tento rok uskuteční již čtvrtým ročníkem. Za tuto dobu se turnaj dostal mezi hráči do pozice nejlepšího českého turnaje, alespoň tak jej hodnotili účastníci grandfinále z minulého roku, které se uskutečnilo na výstavišti v Praze v Holešovicích.

Po velmi úspěšném loňském ročníku, který sledovaly v přímém přenosu na internetu desítky tisíc hráčů a přímo na veletrh HRAY! Expo se přišly podívat další tisíce, si organizátoři z herního portálu Grunex.com předsevzali posunout laťku počítačových turnajů opět o příčku výš. Tento rok na hráče čeká řada novinek a vylepšení, ale zároveň zůstane zachována veškerá kvalita zázemí turnaje, na kterou jsou hráči zvyklí, jako například na energeťáky Big Shock!, které se staly tradičním partnerem kvalitních počítačových turnajů a jsou rozdávány na grandfinále BenQ Grunex Challenge.

BGCH_Ilustrace 1.jpg

Organizátoři z portálu Grunex.com se rozhodli, že se tento rok zaměří na dvě v tuzemsku velmi populární multiplayerové hry na League of Legends a legendární Counter Strike: Global Offensive. Právě v těchto hrách se můžete již nyní zúčastnit jedné z mnoha online kvalifikací, které budou probíhat až do října 2014. Online kvalifikace jsou otevřené široké veřejnosti a ty nejlepší hráči a týmy na konci roku postoupí na vrchol sezony na grandfinále BenQ Grunex Challenge 2014.

BGCH_Ilustrace 2.jpg

I tento rok se grandfinále uskuteční na herních monitorech BenQ, které patří mezi absolutní špičku mezi herními displeji díky unikátním technologiím a vlastnostem, jako například 144Hz obnovovací frekvenci, 1ms ultra-rychlé odezvě nebo funkcím Black eQualizer, Flicker-Free a řadě dalších. Monitory BenQ patří na všechny nejlepší světové herní turnaje a u nás tomu nebude výjimkou. Stejně tak budou pro hráče připraveny herní počítače LYNX Grunex Game powered by MSI Gaming, které byly sestaveny profesionálními hráči s důrazem na herní sílu celé sestavy, spolehlivost a také poměr ceny a výkonu. Právě o tento oficiální počítač můžete již nyní soutěžit! Zúčastněte se soutěže o herní počítač LYNX Grunex Game – powered by MSI Gaming a řadu dalších cen od společnosti NVIDIA.

BGCH_Ilustrace 3.jpg

Grandfinále BenQ Grunex Challenge stejně jako celá online kvalifikační část pro hráče připravila řadu novinek, které organizátoři postupně odhalují na stránkách herního portálu www.Grunex.com, kde nyní probíhá i řada doprovodných soutěží. Chtěl jsi být někdy tím, na koho budou vzhlížet tisíce diváků a kdo bude vyhrávat nejnapínavější počítačové zápasy? Nyní máš možnost... Zúčastni se online kvalifikací na www.Grunex.com!

Další článek: Ve Forza Horizon 2 vám fára budou rozumět díky kinectové asistentce ANNA

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,