GTA 5 verze na ostří nože: je lepší PC, Xbox One nebo Xbox360?

Grand Theft Auto V konečně dorazilo na PC a všichni pravděpodobně již brázdí ulice San Andreas. Jak ale vypadá PC verze vedle těch konzolových?

Hned na první pohled lze poznat rozdíl především mezi starou a novou generací konzole Xbox. Xbox One dominuje jak v hloubce obrazu, tak sytějších stínech, lepší práci se světlem a ostřejších texturách. Samozřejmě je na obrazovce i více detailů najednou, což dává plnější zážitek. 

Naopak rozdíl mezi novogenerační verzí a PC platformou téměř nejde poznat a na opravdový rozdíl si pravděpodobně budeme muset počkat do té doby, než někdo rozběhne GTA V na maximální nastavení a rozlišení 4K. To si ale ještě počkáme.

A co si o PC verzi myslíte vy?

Galerie

Snímek obrazovky (791).jpgSnímek obrazovky (792).jpgSnímek obrazovky (793).jpg

Snímek obrazovky (772).jpgSnímek obrazovky (773).jpgSnímek obrazovky (776).jpg

Snímek obrazovky (777).jpgSnímek obrazovky (779).jpgSnímek obrazovky (780).jpg

Snímek obrazovky (782).jpgSnímek obrazovky (784).jpgSnímek obrazovky (785).jpg

Snímek obrazovky (788).jpgSnímek obrazovky (798).jpg

Video

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (14) Další článek: Bývalí tvůrci CoD oznámili parodickou akci World War Toons

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,