GTA 5 zdarma: Epic Games Store láká, za Grand Theft Auto 5 nezaplatíte nic

Další akce, na kterou Epic láká nové hráče.

Epic Games Store opět rozjíždí ve velkém akce, které mají přilákat další hráče k jeho používání. Tentokrát přichází s mimořádně lákavou nabídkou, protože zdarma poskytne jednu z nejprodávanějších her vůbec, kterou i dlouhé roky po vydání hrají miliony hráčů. Mluvíme zde o jednom z nejvydařenějších děl Rokcstar Games, kterým je GTA V.

Informace unikla včera na Twitteru, když se na malou chvíli objevil post, který právě GTA V zdarma zmiňuje, i přes jeho rychlé smazání se začal velmi rychle šířit internetem. Hra by měla být zdarma dostupná už nyní.

Buďte trpělivý a na stažení nespěchejte. Aktuálně (14.5. 18:30) jsou servery přetížené a mají výpadky. Akce bude trvat minimálně několik dní. Zatím si můžete prohlédnout galerii, kde je ukázka GTA V vylepšeného grafickými modifikacemi.

Akce podle všeho vyprší 21. května, takže máte na stažení celý týden. Hra už dříve byla dostupná například skrze Xbox Game Pass, ze kterého ale zmizela s příchodem Red Dead Redemption 2 na předplacenou službu. Pokud si nyní hru do Epic Games Store stáhnete, v knihovně už zůstane trvale. 

Nebude moc lidí, kteří by ještě GTA V neměli, a přitom po hře toužili. Ale najde se určitě ještě nemalé množství příležitostných hráčů, které může tato hra do Epic Games Store přilákat. 

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (37) Další článek: Remedy slaví výročí, pořiďte si kultovní thriller Alan Wake s obří slevou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,