GTA 6 bude kreativním benchmarkem pro celý zábavní průmysl, tvrdí Strauss Zelnick

CEO vydavatelství Take-Two rozhodně nešetří superlativy.

V tuto chvíli víme, že Rockstar pilně pracuje na šestém dílu kultovní série Grand Theft AUto. O vývoji toho nevíme moc, víme, ale, že vše odsejpá podle plánu a vývojáři připravují něco velkého. 

Vědom si je toho i CEO vydavatelství Strauss Zelnick, který se rozpovídal o značce jako takové i šestém dílu na nedávné finanční prezentaci investorům. Kromě informací o tom, že GTA 5 prodalo již omračujících 170 milionů kusů, jsme se dočkali také pár detailů i o tom, jak by dle něj mohlo vypadat GTA 6.

"Zatímco je vývoj dalšího dílu série Grand Theft Auto na dobré cestě, studio Rockstar opět cílí nastavit zcela novou laťku nejen pro sérii samotnou, ale i celý zábavní průmysl. Stejně, jak to značka vždy uměla napříč všemi díly," nechal se slyšet Zelnick. 

Minimálně z úniků a šuškandy to vypadá, že studio opravdu chystá změny a inovace, ať už mluvíme o populárních městech, ženské hlavní hrdince či mnohem větší míře interaktivity po vzoru Red Dead Redemption 2. Na více oficiálních detailů si ale ještě budeme muset počkat. 

Diskuze (8) Další článek: Pac-Man dostane svoji filmovou adaptaci. Pracuje na něm producent ježka Sonica

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,