GTA IV si konečně můžete zahrát i na Xbox One

Díky zpětné kompatibilitě si můžete konečně zahrát slavné GTA IV i na konzoli Xbox One.

Zpětná kompatibilita byla v době svého oznámení celkem úsměvnou záležitostí. Splněním snů mnoha hráčů to samozřejmě bylo, ale množství titulů bylo velmi omezené. Nyní si však můžeme díky tomuto programu zahrát na Xbox One například Dragon Age: Origins, Call of Duty: World at War a nově GTA IV.

Funguje to stejně, jako u všech ostatních titulů. Pokud vlastníte GTA IV digitálně, objeví se vám v My games and apps v Ready to install. Vlastníte-li hru na disku, stačí disk vložit do konzole a hra se vám nainstaluje. Hru si samozřejmě můžete koupit, na Xbox Store vás přijde na 599 Kč. Rockstar také potvrdil možnost si své starší uložené pozice z Xbox 360 převést pomocí cloudu na Xbox One.

Nutno zmínit, že spolu s GTA IV fungují na Xbox One i všechna DLC. Chystáte se zahrát si GTA IV na konzoli Xbox One?

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Zahrajte si původní Psychonauts jako dárek k Rhombus of Ruin

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,