GTA Online brzy dostane Freemode, který změní způsob, jakým hrajete

Rockstar oznámil nový stupínek v online běsnění ze světa Grand Theft Auto 5. Přivítejte Freemode.

GTA Online v současné době nabízí jeden z nejvíce persistentních světů pro ty, kdo již dohrál singleplayer. Nabízí desítky hodin zábavy a neustále se měnící výzvy a úkoly. Rockstar ale nyní oznamuje další novinku, které se dočkáme už příští úterý, tedy 15. září. Freemode.

Pokud GTA Online hrajete, pak jistě víte, že kromě standardních heistů, misí a úkolů, které se nahrávají skrze lobby a nespočet načítacích obrazovek, tu máte také možnost jen tak brázdit svět a komunikovat s ostatními hráči. Nyní budou toulky mít i zcela nový rozměr.

Freemode totiž naplňuje herní mapu neustále se obnovujícími úkoly a výzvami, do kterých můžete skočit a vyskočit bez jediné nahrávací obrazovky. Vše se odehrává intuitivně a přímo na místě. K mání bude celá řada závodů a unikátních módů jako King of the Castle, Hunt the Beast, Hunting Pack či Cross the Line, vše bez nahrávání a přešlapování v lobby. 

Vše si samozřejmě budete moci nastavit, aby se vám ve světě objevovaly pouze ty výzvy, které chcete, konečně si ale můžete užívat GTA Online bez toho, abyste neustále civěli na nahrávací obrazovky. Co říkáte?

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Mobilní RPG Star Wars: Uprising je venku, podívejte se na trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,