GTA Online se příští týden dočká Adversary módu

Od včerejška do 12. dubna si můžete v GTA Online v Adversary módu vydělat extra prašule a RP. Peníze se budou hodit, jelikož příští týden bude v Benny’s dostupná nová kára.

V Adversary módu budou hráči soutěžit o vlastnictví balíku a zároveň se snažit dostat na konec zóny svého týmu. To vše dříve, než jejich tělo bude prošpikované kulkami. Hráč, který balík drží, nemůže použít zbraň, takže ho spoluhráči musí ochránit.

12. dubna pak bude v Benny’s Original Motorworks dostupný Vapid Minivan. Kdo touží po kapotě se zelenými lebkami, musí pro něj.  

gta_online_vapid_minivan.jpg

Hráči si mohou vydělat dvojnásobné odměny následovně:

·         od neděle, 10. dubna do pondělí, 11. dubna: Adversary mód

·         od úterý, 12. dubna do čtvrtka, 14. dubna: Inch by Inch 1

Extra peníze pak můžete využít pro nákup v Ammu-Nation, kde probíhají enormní slevy. Brokovnice jsou v 30% slevě, sniperky v 25%. Pokud potřebujete zbroj, ta je také ve slevě – 50%.

actual_1460040264.jpg

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Podívejte se na první záběry z nového Sherlocka Holmese

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,