GTA: San Andreas nebude podporovat online hru

Připravované Grand Theft Auto: San Andreas od Rock Star North nebude podporovat online hru ve své PS2 verzi. Prohlásil to ředitel Rockstar Dan Houser, který doslova řekl, že je "nemožné implementovat online hru do GTA".

Ve svém rozhovoru pro americký herní magazín Power Unlimited dále uvedl, že online podporu nebude hra obsahovat proto, že "by tomu muselo být obětováno příliš mnoho". Konkrétně by tou obětí musel být příběh, na kterém nyní tvůrci usilovně pracují.

   

Co to ale znamená pro PC hráče? GTA 5 na PC sice ještě nebylo oficiálně ohlášeno, ale jeho vznik je - stejně jako vznik Xboxové verze - do budoucna více než jistý. Ovšem pokud jsou Houserovy důvody pro neimplemntaci online hry pravdivé, budou se týkat všech verzí, nejen té pro PS2. Nicméně Houser ve výše uvedeném rozhovoru nevyloučil, že by se GTA nepřeneslo do online světa - ovšem až někdy v budoucnosti. "Přemýšlíme o tom", uvedl doslova, "ale prostě je lepší udělat věci, které plánujeme do tohoto GTA, v single-playerové hře než v multi. Neříkám, že by online hry nebyly zábavné, ale myslím, že ještě nejsou zralé pro tak hlubokou hratelnost, jakou GTA nabízí".

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Seven Samurai 20XX pro Playstation 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,