GTA V trousí nové detaily ze stránek Famitsu

Japonský herní časopis Famitsu uvolnil oficiální datum vydání pro japonský trh a mimo jiné odhalil několik zajímavých informací ze hry.

O tom, že nabídne hra vysoce detailní a živoucí svět už nějakou dobu víme. Kromě náhodných událostí a velkého počtu obyvatel nás čeká i dostatečný počet zvířat, kterých má být 15 druhů. Ty půjde nejen lovit, ale i sledovat a možná narazíte na fotografa, co po vás bude chtít toho kterého krasavce vyblejskout. Franklinův psí přítel Chop bude hráčům k dispozici nejen jako výpomoc, ale také jako manekýn pro zkoušení nových obojků a barevných kombinací. Když si ale nedáte pozor, lehce se vám ztratí.

Dočkat bychom se měli unikátních misí, které se budou odehrávat skoro celé pod povrchem oceánu, což zní lákavě. Kromě průzkumů tak možná dojde i na nějakou tu podvodní akci. O unikátnosti postav už padlo nemálo superlativ, Rockstar navíc potvrdil, že při hraní za jednoho z hrdinů nebude problém najít ostatní, otravovat je či dokonce zranit.

1ceea384-84511.jpg 21f44fcb-84510.jpg 6a5ca440-84477.jpg

Nově se dozvídáme, že můžeme podnikat i společné aktivity, jako je ježdění na vodních skútrech a další radovánky. Zkrátka, o zábavu bude postaráno.

Grand Theft Auto V vychází 17. září letošního roku pro PS3 a Xbox360.

Váš názor Další článek: Fast & Furious 6: The Game – do akce bez paliva (mobilní recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,