Guild Wars 2 se objeví v druhé polovině roku 2008

Zástupci NCsoft Europe a ArenaNet dnes prozradili své plány s dalším rozvojem veleúspěšného titulu Guild Wars. Oznámili, že se již pracuje na vývoji dalšího pokračování původních Guild Wars. Guild Wars 2 bude čerpat z herní mechaniky dílu prvního, který obohatí o stálý a ucelený svět. Přitom – stejně jako v případě jeho předchůdce – nebude třeba platit žádné měsíční poplatky. Datum spuštění ještě nebylo ohlášeno, ale tým ArenaNet počítá, že Guild Wars 2 by měly vyjít zhruba v druhé polovině roku 2008.

Vývojáři ze společnosti ArenaNet navíc pracují na prvním skutečném datadisku pro Guild Wars, a to Guild Wars Eye of the North. Ten by se měl na pultech obchodů objevit v průběhu 3. čtvrtletí roku 2007, přičemž k jeho hraní budete potřebovat alespoň jednu z předchozích kampaní Guild Wars (Prophecies, Factions nebo Nightfall). Pro dlouhodobé hráče série bude tento titul jistě vítaným obohacením, neboť jeho obsah se soustředí především na existující postavy z Guild Wars.

Děj Guild Wars Eye of the North se odehrává v dungeonech a jeskyních země Tyria, kterou hráči mohli poprvé spatřit v Guild Wars Prophecies. Druhá návštěva s sebou ovšem přinese 18 obrovských víceúrovňových dungeonů, 150 nových dovedností ve všech 10 profesích, 10 nových hrdinů, 40 sad zbroje a spoustu dalších předmětů, zbraní a titulů.

Související informace (Guild Wars 2):
Platforma: PC
Žánr: MMORPG
Vývojáři hry: ArenaNet (
http://www.arena.net/)
Vydavatelé hry: NCSoft (
http://www.ncsoft.net/eng/index.asp)
Předpokládané datum vydání: Q2 2008

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Muzeum: Dungeon Keeper - hrdinové? Zničte je všechny

Témata článku: , , , , ,