Half-Life: Alyx má dle spekulací vyjít i na PlayStation VR2

Alyx je jednou z nejopěvovanějších her pro virtuální realitu a je možné, že se ukáže i na novém headsetu pro PlayStation 5.

Začátkem týdne bylo konečně odhaleno pár konkrétních detailů ohledně nové generace virtuální reality od Sony. Kromě oznámení specifikací došlo i na představení první velké hry - Horizon: Call of the Mountain. Jim Ryan následně uvedl, že na first-party hrách pro PlayStation VR2 pracuje 17 interních studií. Do její herní knihovny podle spekulací přispěje i Valve s jejich Half-Life: Alyx. Jako o otevřeném tajemství o tom píše Shpeshal Nick, spoluzakladatel webu XboxEra.

Dle jeho slov už je to vlastně docela jasná věc, ale stále se neví, kdy by se Alyx měla na PlayStation VR2 ukázat. Klidně to tedy může být launch titul, ale na druhou stranu je možné, že si na ni budeme muset počkat delší dobu. 

Half-Life: Alyx je dostupná pouze na PC a nedivíme se, že se doposud na PlayStationu neukázala. Současná generace PS VR je už dosti zastaralá. PlayStation VR2 je na tom ale o poznání lépe a na Alyx by už měla stačit bez problému. Nicméně je potřeba stále tyto informace brát s rezervou dokud nepřijde oficiální potvrzení.

Zdroj: wccftech

Váš názor Další článek: Razer ukázal futuristický stůl pro hráče. Obsahuje 65" OLED monitor a vyměnitelné moduly

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,