Half-Life: Alyx se představuje prvním trailerem, vypadá fantasticky

Jestli jste doposud o pořízení VR nepřemýšleli, přišel nejvyšší čas to změnit.

Ano, je to tady. Ne, nevymýšlíme si. Další Half-Life je tu a i když se Valve vychytrale vyhnulo číslovce 3, vypadá to, že se můžeme těšit na naprosto plnohodnotnou jízdu, ve které tato sci-fi série opět odhalí, proč patří mezi ty nejoblíbenější v historii celého herního průmyslu. Valve v průběhu týdne oficiálně hru odhalilo a dnes také předvedlo první trailer, který ukazuje i datum vydání. 

Ačkoliv jde výhradně o VR hru, Valve tvrdí že jinak půjde o plnohodnotný titul, který nebude svojí délkou ani kvalitou nijak strádat oproti běžným hrám. Těšit se můžete na chytré puzzly, souboje, objevování a rozkrytí nového příběhu, který bude zasazen mezi první a druhý díl. Po grafické stránce vypadá nový titul v traileru rovněž špičkově a jestli si opravdu udrží tento standard, můžeme si už teď být jistí, že půjde o revoluční projekt pro virtuální realitu.

Hru můžete získat buď zakoupením setu virtuální reality Valve Index, nebo si ji klasicky zakoupit za cenovku běžného AAA titulu, tedy šedesát dolarů. Měla by být kompatibilní se všemi VR sety pro PC a vyjde v březnu 2020. Vypadá to, že na dobu svého vydání právě dostal Cyberpunk velmi zdatného soupeře. Máte doma VR? A pokud ne, zvažujete její pořízení?

Diskuze (10) Další článek: PC verze adventury Detroit odhaluje v novém traileru datum vydání

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,