Halo 5 se letos nedočkáme, nahradí jej Halo 2 Anniversary

Informaci o budoucích plánech série Halo potvrdil sám Master Chief, resp. Steve Downes, který hrdinovi propůjčil svůj hlas.

Zajímavé poznatky jsme si odnesli z nejnovějšího rozhovoru pro GameZone, kde Steve Downes, dlouholetý dabér postavy Master Chiefa, odpověděl na několik ožehavých otázek.

Tak především, Halo 5 se prý v letošním roce nedočkáme, titul se na konzoli Xbox One pravděpodobně objeví až v roce 2015. Rozhodně ale nezůstaneme úplně s prázdnou, protože dorazí narozeninová edice Halo 2, o které se dlouho spekulovalo. Downes neprozradil, zda se o vývoj postarali opět kluci z 343 Industries, hra ale bude, a to dokonce ještě letos.

Myslím, že s tím Halo 5 moc spěcháte,“ řekl Downes. „Nečekal by nic z jeho strany dříve, než v roce 2015. Na co se ale letos těšit rozhodně můžete je narozeninová edice Halo 2.

Jak již možná víte, v letošním roce je to přesně 10 let, co se na pulty obchodů poprvé dostal druhý díl série a pomohl nalákat na platformu Xbox davy lidí. Prozatím budeme brát informace jako spekulaci, jde ale o první pořádný důkaz, že se něco opravdu chystá.

Diskuze (25) Další článek: Závodů Mario Kart 8 se dočkáme na konci května

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,