Halo Wars 2 vyjde díky THQ Nordic na PC v krabicové verzi

Očekávaná strategie Halo Wars 2 vyjde 21. února na Xbox One a díky programu Xbox Play Anywhere i na PC. Zároveň se stane první hrou tohoto programu, která vyjde na PC v krabici.

Kupovat si hry digitálně má spoustu výhod, ostatně možnost zahrát si okamžitě nějakou hru bez nutnost hledat její disk je příjemné. Nic se však nevyrovná tomu vlastnit hru v nádherně ozdobené krabici. Microsoft začal v rámci svého programu Xbox Play Anywhere vydávat své hry i na PC s Windows 10 a díky společnosti THQ Nordic se své krabice dočká i strategie Halo Wars 2.

V krabici si přitom budete moci koupit rovnou dvě edice, a to Standart Edition za 60 dolarů a Ultimate Edition za 80 dolarů, ke které dostanete jako bonus Season Pass, možnost si hru zahrát o čtyři dny dříve a hlavně Halo Wars: Definitive Edition, což je remaster prvního dílu se všemi svými rozšířeními. Na PC vyjde Halo Wars vůbec poprvé. Díky službě Xbox Play Anywhere dostanete po koupi hry na PC možnost si hru stáhnout i na Xbox One.

„Pro fanoušky, kteří milují krabice, jsme nadšení za partnerství s THQ Nordic, díky kterému můžeme vydat hru fyzicky i na PC s Windows 10," podotknul šéf vývoje strategických her studia 343 Industries Dan Ayoub. "S THQ bylo skvělé pracovat a těšíme se, až hra vyjde 21. října 2017.“

Může se zdát zvláštní, že se o vznik krabicové verze nepostaral sám Microsoft. Každopádně THQ Nordic již vydával například krabicovou verzi Quantum Break nebo Ori and the Blind Forest. Ať to je jak chce, určitě je dobrá zpráva, že si krabici hry Halo Wars 2 budete moci koupit i na PC.

halo_wars_2.pnghalo_wars_1.png

Váš názor Další článek: Známe systémové požadavky MMO Conan Exiles

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,