Hardwarové požadavky hry Unreal Tournament 2004

Na otázku jak výkonný počítač bude zapotřebí ke hraní dalšího pokračování oblíbené multiplayerové akce Unreal Tournament 2004 vám nyní předkládáme odpověď:

Procesor: minimum Pentium III nebo AMD Athlon 1.0 GHz (doporučeno procesor 1.5 GHz a více)

Pamět: minimum 128 MB RAM (doporučeno 256 MB RAM)

Video karta: minimum NVIDIA GeForce 2 nebo ATI Radeon s 64 MB

DirectX: DirectX verze 8.1 A vyšší

Hard Disk: 3,5 GB volného místa

Multiplayer: minimum je 33,6 Kb modem

Z těchto požadavků je názorně vidět, že nároky na vybavení počítačů bude u většiny dnešních hráčů bezproblémové a kdo by tomu neodpovídal, měl by pomalu a jistě začít uvažovat o upgradu svého počítače.

   

A co nového nám tento titul nabídne? Nejnovější díl série by s sebou měl přinést nespočet nových map, módů a co více, také pojízdných prostředků, těch leteckých a vesmírných nevyjímaje. UT2004 navíc bude obsahovat vše, čím se pyšnil její předchůdce s pořadovým číslem 2003 - těšit se tak můžeme na záplavu starých (prověřených) map a mimo jiné také dvou bonuspacků. Jako vždy se dočkáme i dalších změn, které by měly vylepšit umělou inteligenci botů, grafické i zvukové zpracování a mnohé další. Co více - jak jistě víte z naší minulé aktuality, podle prohlášení svých tvůrců bude očekávaný akční hit prodáván na 5 (slovy pěti) CD, zároveň není plánováno vydání DVD verze. První oficiální ukázku můžete zhlédnout prostřednictvím našeho odkazu níže. Vydání plné verze UT2004 je plánováno na poslední čtvrtletí letošního roku.

Související informace (Unreal Tournament 2004):
Homepage hry: Prozatím není
Výrobce hry: Epic Games & Digital Extremes
Vydavatel hry: Atari
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 4. čtvrtletí 2003

Download (trailer, 16,6 MB): Doupě

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Heroes of Might and Magic IV CZ v Platinové edici!

Témata článku: , , , , ,