Harry Potter a Fénixův řád v přípravě

Harry Potter je fenomén. A zatímco spisovatelka J. K. Rowlingová píše někde v nejtajemnějším koutě poslední, v pořadí sedmý, díl knihy, jeho pátého bratříčka si konečně vzali na paškál filmová a herní studia.

  

Před nedávnem jsme vám z něj přitom přinesli první tři obrázky, ovšem co se informací týče, nebylo toho zatím příliš známo. Dnes je ale jisté, že se s tímto titulem opět setkáme jak na PC, tak i PS2, GBA, NDS, PSP, Xbox 360, PS3, Wii. Nový Harry Potter má být oproti svým předchůdcům opravdu revoluční a do jisté míry kvalitní hrou (ehm... ehm?), neboť je primárně vyvíjen pro next-gen konzole. Očekávat můžeme mnohé, zejména ale uvěřitelné prostředí (ehm) co možná nejvíce podobné filmů, beroucí si také hrstku nápadů ze stejné knihy (stále ta ohraná básnička? Že by?). 

Jelikož je příběh pátého dílu HP dosti temný, odvíjet se na tom bude i celková atmosféra, včetně věkového zařazení pro hráče, které ale prozatím není přesně známo. Jisté však je, že ovládat budeme opět několik postav, přičemž mimo Harryho, Hermionu a Rona dojde i na několik jiných známých osobností.

Související informace (Harry Potter and the Order of the Phoenix):
Platforma
: PC, PS2, GBA, NDS, PSP, Xbox 360, PS3, Wii
Žánr: Adventura
Výrobce hry: Electronic Arts (
http://www.ea.com/)
Distributor hry: Electronic Arts (
http://www.ea.com/)
Předpokládané datum vydání: Červenec 2007

Zdroj: Jeux-france

Váš názor Další článek: Zajímavý článek o hře S.T.A.L.K.E.R

Témata článku: , ,