Hattrick - 1. kolo 10. sezony

1. Liga

Wizardos - Slezan Frýdek-Místek 0 : 3 - Konečně se vicemistr ukázal v lepším světle. Sice jenom výsledkově, ale o to více potěší, že ve vyrovnaném zápase urval tři body. DO zápasu oba dva týmy vlétly překvapivě s tím, že soupeře zatlačí a nepustí do šance. A právě proto, že Slezan je v této taktice daleko lepší, odváží si domů první tři body v této sezóně.

Prerov United - FC Sternberg 3 : 1 - Nováček ze Sternbergu pomalu začíná zlepšovat svůj útok, bohužel pro něj však Přerov ještě více zlepšil obranu. Přerov se nenechal zaskočit brzkým gólem hostí, a přestože nehrál po své daleko silnější levé straně, uklidnil se ještě v první půli gólem hlavou, dalším gólem po úniku po slabší pravé straně se dostal do vedení, které již nepustil.

Fianna - Ničivá Síla 2 : 1 - Ničivá síla, která byla konečně potrestána absolutním trestem za porušení jednoho ze základních bodů pravidel, bude v této sezóně již jen odpočinkovým soupeřem. Přesto je překvapením, že Fianna nastoupila ve velmi silné sestavě, jako by se o tomto trestu ještě nedozvěděla. A k tomu si málem tři body na domácím stadiónu nepohlídala, když již tak dost zdecimovaná Ničivá hrála od 37. minuty v deseti.

FC Zdar nad Sazavou - Ještěrky Kroměříž 5 : 0 - Mistři z Kroměříže, spokojeni pravděpodobně s loňským titulem, zápas proti nováčkovi totálně vypustili. Možná očekávali, že s takovým betonem mají šanci na slušný výsledek, ale kde není nasazení, ani beton nepomůže. Divákům se mohlo zdát, že se Ještěrky snaží hrát na protiútoky, ale ani trenér při rozhovoru po zápase neprozradil, co vlastně měly jeho ovečky hrát.

II.1


Robin Vnuk Team - 1.FC Kosice 1 : 5
- Košice celý týden připravovaly svůj tým na bránění na křídlech. A kdyby Robin šáhl pro nějaký z taktických triků a hrál středem, možná by soupeře dost zaskočil a měl šanci na úspěch. Takhle se ale jenom jeho křídla neškodně zastavovala o soupeřovu obranu, a přestože ovládnul střed pole, neměl na takticky velmi dobře připraveného soupeře nárok.

FC Chlísti Kameničky - FC The 3 : 4 - Chlísti do zápasu nastupovali jako jasní favorité, protože FC The je již známé s tím, že jenom vzpomíná na zálohu z minulých sezón. Ale Kameničkám asi chyběla koncentrace, a když ve 22. minutě prohrávali 0-3, bylo v Kamnech pěkně vyhaslo. Do poločasu však stihli domácí dát ještě gól nadějě a do 60. minuty dokonce koučem o přestávce vybičované mužstvo vyrovnalo! V 85. minutě však udělal přehecovaný Čepelák chybu a díky tomu si The odváží první tři body.

Viktoria Radim - Mifa.cz 0 : 3 - Viktorka si pravděpodobně myslela, že když soupeři nepůjčí balón, musí vyhrát. Jenže když každý ví, že soupeři s mistrně propracovanými protiútoky stačí balón jen na rychlé úniky, a případně standardní situaci, musí se také pokusit dát gól. To Viktorka již nedomyslela, a tak se po dvou protiútocích a jedné standardní situaci vrací Mifa domů se třemi body.

Eden Devils - Parta hyc! 0 : 3 - Přestože rozdíl mezi týmy je jasně zřetelný, nepodlehla Parta nutkání nastoupit v lehčí sestavě a riskovat tím další trest od HT bohů. A tak se jí konečně v této sezóně podařilo získat tři body a možná si i usmířit fotbalové bohy. A veterán Čajka rozšířil počet svých hattricků na 15. Gratulujeme.

II.2

Pohroma Ivancice - Jablonec N.n 0 : 2 - Zápas dvou supertýmu vyzněl nakonec lépe pro hosty. Už na začátku bylo jasné, že rozhodne invidualní síla. Jablonecká superstar Ola Fogelstal svoji ulohu opet splnila do puntíku.

Dynamo Dablice - SK Slavien Praha 4 : 0 - Štěstěna tentokráte víc přilnula k domácím, kterým měla doopravdy co vracet. Hosté hráli po křídlech, ale moc se jim to nedařilo.

OB Devils Mracno - Blanicti Rytiri 1 : 3 - Rytířům se to opět povedlo, tuto sezonu jsou pořád v laufu, daří se jim, na co sáhnou. Domácí možná mohli hrát odvážněji a ne pořád středem.

FC Banik Ostrava - Spojené Mlékárny 3 : 2 - Domácí dali do zápasu hodně a vyplatilo se jim to. Běhali, makali, jezdili doslova po zadcích. Hosté opět vsadili na vyrovnanost, ale po minulé sezoně plné štěstí se korouhev obrátila.

II.3

Bombers Ouholice - 1.FC Donner 0 : 4 - Aneb jak vypadá zápas, když se fotbaloví bohové nedívají. Hosté klasicky vsadili na zahuštěný středový kruh a ani tak v něm domácí nepřetlačili. Ti naopak dominovali v obranné i útočné fázi, ale když bohové špásují, může z toho vzniknout i takovýto výsledkový paskvil.

1.FC Steta - FK Biermannovi draci 0 : 2 - Dva pravidelné účastníky poháru ACFH svedl tento zápas dohromady. Je vidět, že i druholigová soupiska jde sestavit z domácích hráčů. Vidláci rozhodli o své výhře pěkným výkonem všech řad, domácím tentokrát nevyšla sázka na zahuštěný střed.

Fosforos Cassovia - AC South Park 4 : 1 - Hosté přijeli velmi dobře připravení, určitě chtěli minimálně bod, výsledek je pro ně tak více než krutý. O ten se postarali především překvapující a nápadité akce domácích ofenzivních hráčů. Především čtvrtý gól domácích byl k popukání, někteří diváci museli být dokonce s křečí v břiše odvezeni na ambulanci. Zesměšnění hosté už pak dokázali pouze snížit na konečných 4:1.

Space Storm - Sakura 2 : 1 - Co nevyšlo Stete, vyšlo překvapivě Stormu. Domácí obestavěli středový kruh a z něho se pokoušeli o zoufalé útoky do zdi představované obranným valem hostů. K překvapení úplně všech se dva pokusy ujaly, nestačil na ně ani Pokus v bráně Sakury. A když se strachnahánějící útok hostů prosadil pouze jednou, tři body zůstaly v Thunder Aréně. Že by si Sakura rozpomněla na staré dobré prvoligové časy?

II.4

Sparta Prag Club - FK Tabor 5 : 1 - Sparta si chtěla spravit chuť a povedlo se. Jihočeši marně hledali recept na hru domacích, nepomohlo jim ani vyloučení Stefana Carlssona, který na Langa použil nefalšovanou desku, za kterou by se nestyděl leckterý freefighter.

DXX - Chivas Town 5 : 1 - DXX po jalové sezoně opět nasazují k boji o titul. Mají to rozehráno velmi dobře. Nováčka přejeli rozdílem třídy. Chivas je zde spiše omylem, ale snaží se o sympatickou hru.

Good-Boys - 1. FC Brno 4 : 0 - Souboj spodních celků tabulky přinesl jasnou výhru domacích. Když domácí zvládnou vyhrát v záloze, nemají problém vyhrát. Hosté marně vzpomínají na minulou pohodovou údržbu. Čeká je velmi tuhý boj.

SDH Sudice - FK Chmelari Zatec 3 : 2 - Sudice byli doma jasně lepší, ale přesto se dlouho strachovali. Žatečtí se snažili, co to šlo, ale dnes na to neměli. Sudice se tak stále drží na dohled lídra.

O dalším dění se můžete dozvědět na stránkách příznivců českého HATTRICKu na adrese http://www.HATTRICK-cz.com.

Zdroj: http://www.HATTRICK-cz.com/

Váš názor Další článek: Twilight War - co bude po apokalypse

Témata článku: , ,