Hattrick - 14.kolo a vítězové jsou tu

Začneme jako vždy odshora. Fianna minimálně 16 týdnů bude držet pohár naší nejvyšší soutěže a vejde do historie. Přestože měla titul jistý, tak nic neponechala náhodě a vyprovodila současného držitele poháru Sakuru 5-0. Poté se rozproudily bujaré oslavy. Právě naopak tomu bylo ve Žďáru a v Ivančicích. Hráči obou celků i přes výhru v posledním kole dlouho leželi na trávníku s černými myšlenkami. Přerov a Parta Hyc odehráli své zápasy v klidu a připravují se na barážové utkání.

II.1 - FC Sternberg zakončil skvělou sezonu třemi prohrami - a přesto je vítězem. Z části se to dá vysvětlit přípravou na barážové utkání o první ligu. Hovadas a Spartak Hulín sestupují. Do barážové pasti spadla Mifa.cz a Wired Magic. Zajímavostí je, že pouhých 6 bodů dělí týmy bojující p případnou účast v první nebo třetí ligové soutěži.

II.2 - Wizardos zakončili svou pouť prohrou na půdě Radlic, která byla velkou měrou daní za bujaré oslavy postupu do první ligy. Spartu Bohemii doprovodí dolů Zlínský FK. Druholigovou nejistotu si vychutná Spartak Kobylisy a FC SMAB.

II.3 - Tak tady bylo už od minulého kola ve všem podstatném jasno. Slezan Frýdek-Místek slavil postup do první ligy, zatímco Liberecký Dahoman a Biermannovi Dráčci měli už dávno sbaleno. Na baráž se v poklidu připravují skákající Zabicky a ďábelští AC Mortifero Attacco.

II.4 – Zdá se to nemožné, ale tři kluby měly v posledním kole možnost stanout na pomyslném piedestalu. Nakonec se to podařilo týmu DXX, který se na nikoho nemusel ohlížet a měl šanci plně ve svých rukou a nepustil ji. Nicméně vyčerpávající boje asi nepřidají v baráži o první ligu. Druholigové pole vyklízejí SK Kolovraty a Good-Boys. Chmelaři a Tábor se budou snažit zachránit. Otázkou zůstává, jestli jihočeský fotbal patří do druhé ligy.:o)

Netradičně se podíváme i do třetích lig, kde pogratulujeme vítězům.

Nejdříve přímo postupujícím do druhé ligy – 1. FC Košice, Spojené Mlékárny, 1. FC Brno, Admira/Slavoj, FC Tescoma Zlín, Jungleamazing, Baroni a Oggy FC.

Menší gratulace pošleme týmům, které vyhráli taktéž třetí ligu, ale o druholigový sen je čeká přetěžká bitva; jsou to 1. FC Donner, Sk Slavien Praha, OB Devils Mracno, SK Wally, Dynamo Dablice, Viktoria Radim, 1. FC Steta, SDH Sudice.

Další sobotu nás tedy čekají nemilosrdné barážové boje. Bude se na co dívat a určitě opět uvidíme mnoho zajímavého.

O dalším dění se můžete dozvědět na stránkách příznivců českého hattricku na adrese http://www.hattrick-cz.com/.

Zdroj: http://www.hattrick-cz.com/

Váš názor Další článek: Nový týden: Juiced vs. NFS Underground 2?

Témata článku: ,