Hattrick – boje pokračují

Jako vždy začneme malým pohledem do mezinárodního fotbalu. Ve Španělsku se šampionát dostává do další fáze a překvapení se nekonají. Bohužel naši hoši se do turnaje ani nekvalifikovali. Jinak je tomu u naší dvacítky, která pod vedením manažera dráčků Biermanna kráčí vstříc postupu bez ztráty květinky. Trošku smutnější byl tento víkend pro naše východní sousedy, kteří prohráli s tulipány. Nicméně senzační postup na úkor silných Holanďanů není ještě bez šancí.

V poháru “ČMFS“ jsou už známi semifinalisté. TSV 1860 Mezihoří hrající s FC Zdar nad Sazavou tvoří první dvojici a AC Mortifero ATTACCO bojující s prvoligovou SAKUROU druhou. Žádný z týmů není bez šancí a uvidíme, kdo se rozhodne obětovat ligové zápasy ve vidině možnosti zapsat se do dějin českého hattricku jako osmý vítěz.

Naše nejvyšší soutěž začíná krystalizovat. Už teď je jasné, že nováčci Parta Hyc a defenzivně laděná Pohroma Ivančice budou jen těžko hájit prvoligovou příslušnost. Našlápnuto k titulu má Fianna, která se chystá v příštím kole na půdu Žďáru, který vesele odevzdává v lize body a jde tvrdě po národním poháru. Nebude to ale mít lehké, Ještěrky, Sakura a Ničivá síla rozhodně nesloží zbraně.

Rychle se ohlédneme po druhých ligách:

  • II.1 - FC Sternberg opět nezaváhal, a tak si stále drží vedení. Na opačném chvostu se choulí
    nováček SK Spartak Hulín s týmem Hovadas.
  • II.2 - Wizardos kráčí neochvějně k titulu a přímému postupu. Vzadu se krčí nechvalně známý FK Zlín.
  • II.3 - Vpředu se bijí o vedení Bombeři z Ouholic se Slezanem Frýdek-Místek. Na konci již tradičně nováčci soutěže FC Dahoman Liberec a Dráčci oslavující první druholigový bod v dějinách klubu.
  • II.4 - Vede momentálně Dukla Prague, nicméně zde platí staré otřepané vojenské přísloví o situaci měnící se na bojišti. Jinak je tomu ale na sestupových pozicích, kde se už týmy Good-Boys a SK Kolovraty připravují na účinkování v nižší soutěži.

O dalším dění se můžete dozvědět na stránkách příznivců českého hattricku na adrese http://www.hattrick-cz.com.

Zdroj: http://www.hattrick-cz.com

Váš názor Další článek: První obrázky z datadisku X2: The Return

Témata článku: ,