Hattrick – mistr opět bez bodu

První liga se letos asi úplně zbláznila. Mistrovský tým Fianna ve 3. kole potřetí za sebou prohrál, tentokrát na půdě nováčka z Frýdku-Místku, a to dokonce 1:5! Je stále bez bodu na posledním místě. Jen o bod před Fiannou je loni čtvrtá Sakura, které se v tomto kole podařilo uhrát aspoň bod v utkání s Partou Hyc! Naopak Přerov United doposud neztratil ani bod, tentokrát si hladce poradil s Wizardos, které z Adamos Areny vyprovodil s pětigólovým přídělem. V posledním zápase naší nejvyšší soutěže došlo k měření sil mezi Ještěrkami Kroměříž a legendární Ničivou silou. Utkání skončilo nerozhodně 1:1 a „Ničivka“ už na špičku tabulky ztrácí pět bodů. Vše tak již po třech kolech nasvědčuje tomu, že ani letos nerozšíří svůj počet čtyř titulů.

V prvním zápase kvalifikace na mistrovství světa česká reprezentace dle předpokladů podlehla venku Portugalsku 0:1. Kouč Napoleon se rozhodl pro zcela defenzivní taktiku 5-4-1, v 32. minutě ale domácí útočník de Souza vstřelil branku a Češi nedokázali odpovědět. Nic se však neděje, ostatní týmy skupiny jsou daleko slabší.

V zápase juniorské repre dokonce fanoušci neviděli ani gól, mladíci se rozešli s Belgií smírně 0:0.
Také druhé ligy vypadají zajímavě:

Ve II.1 jsou v čele FC Košice hrající pod slovenským manažerem Revangem. Košice jsou v lize nováčkem a málokdo asi očekával tak raketový vstup do sezony.

Také ligu II.4 vede nováček, a sice klub 1. FC Brno. Ten je ještě úspěšnější než Košice, protože zatím neztratil jediný bod. V příštím kole se utká s týmem Dukla Prague, který koučuje reprezentační trenér Napoleon. Uvidíme, zda budou Pražané bude schopni Brno zastavit i bez brankáře národního týmu Dočkala, který je zraněn.

Ve II.2 mají na špici Spojené mlékárny a Jablonec nad Nisou shodně po devíti bodech. O to peprnější bude jejich vzájemný souboj příští týden. Pohroma Ivančice, loňský účastník první ligy, je o tři body za nimi.

Rozhodně nejvyrovnanější druhou ligou je II.3. Rozdíl mezi prvním a posledním je tři body, takže se hned příští týden může vše otočit.

O dalším dění se můžete dozvědět na stránkách příznivců českého HATTRICKu na adrese http://www.HATTRICK-cz.com/.

Zdroj: http://www.HATTRICK-cz.com/

Dostupné pro: PC, X360, PS3, iPhone
Žánr: Arkády
Výrobce: Capcom | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 17. února 2009 (X360, PS3), 3. července 2009 (PC), březen 2010 (iPhone)
  • Skvělá hratelnost
  • Perfektní vyváženost
  • Nádherná grafika
  • Konečně pořádná bojovka na PC
  • Trochu delší loading
Váš názor Další článek: První hra pro PlayStation 3?

Témata článku: , , , , ,