Hattrick – první liga se nám zamotává

Začneme jako vždy mezinárodní scénou, která se dá z našeho pohledu směle nazvat okurkovou. Jouza zhrzeně hledí do Španělska, kde je menší přestávka před další fází světového šampionátu; zatímco Biermann se připravuje v klidu na poslední zápas kvalifikace U-20 z pozice s již jistým postupem našich mladíků. Poslední kolo už je jen o tom kdo doprovodí naše hochy na šampionát do Chile a zda projdeme kvalifikací bez ztráty květinky.

Ovšem naše první liga se stále ukazuje býti nepředvídatelnou. Fianna porazila bez větších problémů Pohromu z Ivančic, kde se rozhodně neřídí odkazem známého rodáka Knoflíčka a betonují, že Kotrba by vzplál závistí. Ještěrky nečekaně zaváhali s nováčkem, který přijel z dolů notně posílen mlékem, a tak se Parta Hyc díky tomuto nečekanému bpdpvému zisku stále drží na barážovém místě.

Sakura se Žďárem, finalisté poháru „ČMFS“ ,si vyzkoušeli boj o pohár nanečisto v lize a domácí samurajové byli úspěšnější, i když tahali dlouho za kratší konec.

Přerov doma pokračuje v nepřesvědčivých výkonech a po zásluze prohrál 3-0 s Ničivou Sílou.

A jak to vapadá tabulkově? První Fianna s přetěžkým losem, za ní Ještěrky s velkou nadějí na titul stíhané Ničivou Sílou a Sakurou, která teď sedí na dvou židlích. Barážové pozice okupuje bezzubý Přerov a Parta Hyc. Na sestupových místech se klepe Žďár rovněž honící dva zajíce, který má přetěžký před sebou úkol - čeká ho rozhodnuté, zda je pro něj důležitější pohár nebo první liga.Peleton uzavírá Pohroma, ale ani u ní není nic předem ztraceno.

Stručně z druhé ligy:

II.1 - Šternbergští s hraběcí grácií kráčí k titulu. Na zadních pozicích se klepou týmy Hovadas, Mifa.czSK Spartak Hulín

II.2 - Vedou Wizardos ukazující v každém kole nová a nová kouzla. Černého petra drží Fk Zlín a Sparta Bohemia.

II.3 - Tato liga se nese v souboji leadra Slezanu Frýdek-Mýstek se šútery s Ouholic. Liberecký Dahoman a Dráčci i přes svůj výkonnostní vzestup budou těžko hledat cestu do baráže.

II.4 - Nejvyrovnanější druhá liga. Momentálně ji vede DXX, ale je jen 3 body od první barážové pozice. Na sestupových příčkách je jasno. SK Kolovraty již jen experimentují a probírají snižování rozpočtu do třetí ligy. Good-Boys ještě mají teoretickou šanci a chystají se na zápas naděje se svým konkurentem o sestup FK Tábor.

O dalším dění se můžete dozvědět na stránkách příznivců českého hattricku na adrese http://www.hattrick-cz.com/.

Zdroj: http://www.hattrick-cz.com/

Váš názor Další článek: Nový týden: preview GTA San Andreas

Témata článku: ,