Hattrick: Podzimní králové

Reprezentace

Ceska republika - Latvija 4 : 1 - Pomsta se vydařila. Parádní výkon a zasloužená výhra. Bohužel škoda, že to nepadlo minule.
U-20 Northern Ireland - U-20 Ceska republika 0 : 4 - Splněna Irská mise a drsná trojka před námi.

První liga

Slezan Frýdek-Místek - Fianna 4 : 1 - Slezané přivítali Fiannu a nic neponechali náhodě. Jejich nasazení bylo enormní a přineslo zasloužnou odměnu v podobě poločasového výsledku 3:0. Slezané úspěšně napadali hosty a v koncovce si vedli úspěšně. Fianna podala dobrý výkon, ael vzhledem k nasazení Slezanu byl výsledkem jen čestný gól. Uvidíme za týden v odvetě.
SDH Sudice - Ještěrky Kroměříž 4 : 0 - Ještěrky si chtěli spravit chuť po zlém pohárovém snu na Sudickém hřišti. Přání se však nevyplnilo. Sudice v 3-5-2 s ofenzivními křídly si snadno poradili s Kroměřížským pressingem, který byl spojen jen s vlažnou činností střední řady. Trojka vzadu to prostě vše neodbránní. Sudice si ve středu dělali co chtěli a už v první půli si přidělili tři body.
FC Sternberg - Prerov United 2 : 2 - Štenberg doma vsadil na protiútoky a vyplatilo se. V brance už mají konečně brankáře, tak proč ne. No je fakt, že obránci jsou v rozehrávce na úrovni zadní řady Sparty Praha a 3-5-2 bysme taky nepoužili jako nejchytřejší rozestavení roku. To vše se však nepočítá vůči faktu, že to vyšlo. Dokonce to vyšlo proti Přerovskému 3-4-3. Domácí začali míčovou ekvilibristikou Qasim Alam Rahmana zakončenou střelou pod víko. Přerovští odpověděli akcemi zprava. Do půle bylo otočeno. V druhé půli odmítl Forman pokutovou pojistku. Trest přišel vzápětí, když se obránce domácích ukopl a místo zoufalého odkopu na tribunu namířil míč přímo na kopačku Mulletta, který se takto trefil naposledy v životě. Srovnáno, hotovo.
1.FC Kosice - Spojené Mlékárny 0 : 2 - Hru bez útoku doma připravili Košoce na Mlékárenské. Ty jako vždy vsadili na týmový výkon. Košiccké 4-5-1 s křídelní podporou zálohy bez problémů převzalo kontrolu nad půlící čárou, ale to bylo asi tak vše. Před branku hostí se dostávali Košičané jen sporadicky. KDyž už se to podařilo, tak vystavil brankář Hedinger stopku. Hosté naopak vytěžili s minima maximum a dokázali skórovat a tím i vyhrát.

Souhrn: Podzimním králem je Slezan, který zaváhal na začátku doma se Sudicemi, ale od té doby válí. Za ním Přerov a nováček z Mlékáren s 13 body. Fianna je o skóre před Sudicemi na čtvrté pozici. Košice se drží na dostřel s 9. body. Ještěrky budou muset předvést velké zlepšení pokud chtějí udržet první ligu. Štenberg vypustil první vlaštovku, ale v záchranu věří jen zarytí fanatici.

II.1

Evasiveness - FC Zdar nad Sazavou 0 : 5 - Krádež za bílého dne tohoto kola jsme spatřili v Maracana aréně týmu Evasivennes. Výhercem loterie byl hostující Zdar nad Sazavou. Na obranu Zdaru je třeba říct, že zahrál dobře a i vyhrát možná měl, ale 5-0 dát venku, když domácí drží zálohu a útoky má celkem solidní je prostě haluz. Jediná šance domácích je výsměchem. Je fakt, že podezřele často je podobná haluz spojena s volbou attack on wings. Doporučuji nedávat.
1.FC KARLIN - Mifa.cz 3 : 0 - Karlín doma narazol na pressující béčko Mify, kterou v klidu přehrál výsledkem 3-0. Mifa.cz měla v základním kádru minimum opr, ale to by nebyl ht, aby jedna z opor neodkulhala.
AC South Park - Radlice B 3 : 2 - Radlické all off zastavil jako první tým South Parku. Recept byl prostinký. Výhrav záložní řadě. Hosté však i přes to díky nebezpečným křídelním hráčům zvládli zápas dramatizovat. Na body to nestačilo. Nu a já si sakra oddychl, když se na konci Zelený zvedl z trávníku a jen s malou kreví sraženinou na kotníku odešel do péče doktora Svitaváka.
FC Dahoman Liberec - Kondoři 4 : 2 - Zatažená Dahomeadow přivítala hostující Kondory. Kondoři šli do zápasu s přerovem s tím, že navíc byla podpora středové řady s pozice středního obránce. Domácí si tak též pomohli, ale vrhli se do 3-4-3 s útoky středem. Hra se nesla v duchu litého boje o střed. Ve velmi vyrovnanném zápase nakonec byli domácí šťastnějším týmem a vyhráli 4-2.

Souhrn: Ve vedení je o skóre tám Karlína před Radlickým béčkem. V těsném závěsu je tým ze Zdaru nad Sazavou. Za ním se v dostřelu drží týmy South Park, Mifa.cz a Dahoman. Na sestupových zatím Kondoři a Evasiveness.

II.2

Hop - Wizardos 3 : 0 - Hop si vyšlápl doma na exprvoligistu Wizardos. Doma je doma, a tak držení míče ve spojení s ofenzivními křídly se ukázalo jako správný recept. Wizardos v přerovském vzorci nad lepší zálohou neměli moc šancí.
FK ZLIN - Pohroma Ivancice 1 : 1 - Pohroma nastoupila překvapivě s protiútoky, ale v sestavě 4-3-3!!! Zlínská 4-4-2 byla též šokující. Pohromě udělal radost jako už vždy Vornica, který byl nejlepším kupem v historii klubu, když svou rychlou protiakci zakončil bez problému střelou do odkryté svatyně Zlínských. Zlín se v první půli nezmohl na nic. A v druhé to nebylo až na poslední desetiminutovku o nic lepší. Posledníích deset minut se však děli věci, které probudili dřímající diváky. Nejdříve domácí Borecký potáhl po levé straně a bohužel nádherný průnik pokazil, ale místo klidného zavěšení zvolil kop nad ragbyové břevno. Poté odnesli jednoho ze stařečků v týmu Pohromy a kouč si oddechl, že to nebyl Hakansonn. Poté přišel další infarktový okamžik pro hosty, když Bocián nahrál po Gabrielovsku Čejkovi. Tomu to však dnes moc nešlo a tak se nic nestalo. Trest za laxnost však nakonec stejně přišel. Po levé zatáhl Borecký a koncovku přenechal Atzorimu, který se nemýlil.
Volanti - FC Banik Ostrava 0 : 6 - Volnati se soustřeďují na pohár a tak liga dopadá tradičně tragicky. Nejinak tomu bylo v zápase s Ostravou, která si bere body povětšinou v domácí tvrzy. Tentokráte brala i venku. Ostravští se tradičně venku drze šetřii ve středové řadě a vsadili na ofenzivní 3-4-3 to se oplatilo a chabě pressující domácí i ve čtyřech vzadu šestkrát inkasovali.
Blanicti Rytiri - 1.FC Steta 2 : 0 - Rytířský press už se pomalu stává pojmem. Jeho účinnost je smrtící. HOstující Steta se o tom přesvědčila a i přes převahu v poli odjela bez bodu a jediné střely na branku domácích.

Souhrn: Těžko by jste našli vyrovnanější skupinu. Čtyři ano čtyři týmy mají shodně 12 bodů. Blaničtí, Steta, Wizardos, Pohroma. V závěsu s 11ti Hop. Poté Ostrava a Zlín s 8. body. Volnati na chvostu jen 4. Jedno je však už jasné. Do první ligy leda přes baráž.

II.3

SK Slavia - 1.FC Donner 3 : 2 - Slávisté doma přehráli v typickém all off hostující Donnery. Donner šel do zápasu v sestavě 4-3-3 kde věděl, že soupeře ubrání i bude schopen zaútočit, ale s kreativní hrou. Což mě osobně trochu zaskočilo, protože CA by asi byli logičtějším krokem. Nu nevadí. Výsledek 3-2 je nakonec celkem odpovídající. Hosté si po zápase i přes ztrátu bodů oddechli, když klubový lékař potvrdil jen drobnou podlitinu na kotníku opory zadních řad.
Sakura - Bombers Ouholice 1 : 2 - Sakura opět s posilou Rambem, který však týmu moc nepomáhá, protože se často unaven vrací z natáčení čtvrtého pokračování slavné série přivítali v podmáčeném dopolednu bombery, kteří těžko mohli počítat, že si zastřílí jako minule. Sakura se svoji propracovanou defenzvivou vsadila opět na protiútoky bez asistence středních záložníků. Bombeři v očekávání vsadili na 4-4-2 s ofenzivními křídly a dokonce křídelní podporou zleva z postu krajního beka. V první půli snaha hostů narážela na pohotového Pokuse, který po jedné s akcí hostů dokonce i nahrál rychlým výkopem Ortovy, který se zázrakem ocitl na hrotu a zakončil povedenný výkop krásným halfvolejem. Hosté zareagovali o pár minut později a ve chvíli, kdy obecenstvo řvalo pískej konec se ukázkovým šatňákem předvedl Benjakalyani. To Sakuru srazilo a v dešti unavenný Motsonn byl jen svým stínem z minulého kola. Hosté tlačili a bylo jen otázkou, kdo vyhraje souboj Ouholice x Pokus. Gunay rozluštil otázku devět minut před koncem.
A.T.R.U.H.S - Fosforos Cassovia 0 : 4 - A.T.R.U.H.S se šetří na pohár a stále bojují se zraněními. Fosfoři proto přijeli velmi sebevědomě pro tři bodíky. Na cestě k nim si vyzkoušeli kreativní hru, která se nedařila. Všechyn góly padli po normálních akcích.
Space Storm - Batmans 1 : 1 - Space si to rozdal z opilcovým spolkem, který se zvedá a vystrkuje růžky. Domácí vsadili na Přerov a velké nasazení. Hosté na zprasení jediného křídla a potencionální hrozby. To se pvedlo a náhrada Schorfheida v podobě místního kulhavce Štrby přinesla remízu. Bez útoku to prostě občas nejde.

Souhrn: Bombeři vedou tabulku s jedinou remízovou ztrátou. O bod za nimi Fosfoři. Na blízku je i Donner a Space Storm. V kalných vodách se pohybuje Sakura s Batmany pronásledována tápající Slávií a A.T.R.U.H.S

II.4

Sparta Prag Club - DXX 5 : 3 - Sparta doma překvapivě přejela DXX, kteří měli sice mírnou převahu, ale doma s AIMem zaúřadovalo. Obecenstvo si přálo hrdinu a Romo se jím stal. Romo vystřílel hattrick a sebral body hostům, kteří si přáli alspoň bod z horké půdy.
Patriot Brno - FK Chmelari Zatec 1 : 4 - Patriot bez útoku press 4-5-1 mohl znamenat jen jedinné. Domácí se sakra šetřili na pohár. Hosté nic neponechali náhodě a dokráčeli k výhře. Po zápase možná zpytují svědomí jestli se nemohli také více šetřit.
Baroni - Ničivá Síla 2 : 4 - Baroni přehráli Ničivou sílu, ale jen v rattingách. Na hřišti byl jedinný dominující tým a tím byla Ničivá síla. Další krádež ht byla zde. Na zápase neni tedy co pitvat. Máme tu však další pochybnosti nad Ničivou sílou. Tým je totiž od 5.10. bez vedení a uvidíme co bude v dalších týdnech. Že by babička nebyla doma???
FC Tescoma Zlin - Spartak Kobylisy 4 : 2 - Vařečkáři doma porazili Kobylysy. Domácí 3-5-2 s ofenzivnímí křídly neměla větších problémů z protiútoky. To neni správný recept na Tescomu. Když se k tomu přidalo vyloučení Rady, který dnes nestíhal a průniky domácích zastavoval daleko za hranicemi pravidel.

Souhrn: Další vyrovnaná tabulka dokonce ještě více než inzerovaná II.2 Ve vedení máme trojici Baroni, Zatec, DXX 12. O bodík Kobylisy na čtvrtém. Stupnice po bodíku pokračuje v pořadí Sparta, Ničivá, Brno, zlín. 

O dalším dění se můžete dozvědět na stránkách příznivců českého HATTRICKu na adrese http://www.HATTRICK-cz.com.

Diskuze (2) Další článek: Everquest 2 slaví narozeniny

Témata článku: , , , , , , , , ,