Hearthstone slaví milník 100 milionů hráčů, bude rozdávat dárky

Jedna z nejpopulárnějších karetních her světa slaví obrovský úspěch. A to samozřejmě nemůže zůstat bez pořádné oslavy v podobě odměny hráčům.

Do taverny, ve které se hraje karetka od Blizzardu na téma Warcraftu už zavítalo sto milionů uživatelů. A jako poděkování Blizzard bude rozdávat spoustu fajn dárečků pro všechny, kdo se na tomto čísle podílejí.

Od dnešních deseti hodin dostanete za přihlášení do hry šest Boomsday Project balíčků zdarma. Pokud chcete maximalizovat zisky z téhle oslavy masivního úspěchu hry, domluvte se rovnou s kamarádem na nějakou tu hru. Každý totiž dostane až pětkrát opakovatelný quest "Celebrate the Players", jehož splnění vám přinese 100 goldů. Přitom stačí jenom odehrát hru s někým z vašeho seznamu přátel. Nezapomínejte ale, že spam tlačítka "concede" vám v tomto případě zlaté mincičky nepřinese.

Hearthstone vyšlo v roce 2014 a po vydání na PC se brzy vydalo také na chytrá zařízení, díky čemuž zaznamenalo hra masivní rozmach. Během čtyř let přineslo nespočet rozšíření, dungeonů a dalších novinek a stalo se jednou z velkých                 e-sportových značek, přičemž se obrovské popularitě těší i na poli streamování. Jaké máte s Hearthstone zkušenosti vy?

Diskuze (1) Další článek: Nová karetní hra od tvůrců "Velryby ničí svět" míří na Kickstarter

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,