Heavenly Sword - akční řež na PS 3

O Heavenly Sword jsme se krátce zmínili v našem článku o Playstation 3, ovšem s přibývajícími screenshoty a informacemi by byl hřích nevěnovat ji místo v novinkách. Heavenly Sword je next-gen hrou v pravém slova smyslu; byť pravděpodobně nepřinese žádné revoluční inovace do žánru akčních her, musí se jí uznat, že se prezentuje opravdu na úrovni. Bere si to nejlepší z hollywoodských filmů, kdy je kladen důraz především na dynamické souboje v dech beroucím prostředí. Jen bojový systém, který vám dovolí za letu měnit smrtící zbraně ve vašich rukou, se v dílnách studia Ninja Theory dělal přes dva roky. Implementován bude i silný fyzikální engine, díky němuž bude hrát zemská přitažlivost přeci jen větší roli, než v ostatních podobných titulech. Ale jde také především o zábavu, takže po zuřivém boji nezůstane v okolí kámen na kameni; na své protivníky dokonce budete moci házet vázy a jiné předměty.

Po vzoru svých kolegů z filmového průmyslu se v Ninja Theory zaměřují i na vydatný děj se silným emočním nábojem. Příběh sleduje poslední dny mladé dívky, jenž se snaží dojít spasení ve svém posledním souboji se zlým králem a jeho armádou. Tisková zpráva mluví i o soubojích ve vzduchu, mezi korunami stromů či nad vodní hladinou. Jsme docela zvědaví co to znamená ale hrdinka pravděpodobně nebude jen obyčejnou smrtelnicí a snad se dočkáme i nějakých speciálních schopností. Aby taky ne! Konzole Playstation 3, která byla v poslední době možná trochu zastíněna konkurenčním Xbox 360, v Heavenly Sword dostane možnost prokázat svou neobyčejnou sílu. Nebude totiž neobvyklé, že se utkáte se stovkami nepřátel najednou!

Jak úžasně Heavenly Sword vypadá se můžete přesvědčit v naší galerii. Kdy se jej však na PS 3 dočkáme zůstává ve hvězdách.

 

Zdroj: Worthplaying, Gamespot

Váš názor Další článek: Rome: Total War a datadisk Barbarian Invasion

Témata článku: , , , , ,