Hellboy chystá vlastní hru. Ve Web of Wyrd se pokusíme zachránit ztraceného agenta

Ve světě komiksů je Hellboy velice známou postavou. S hrami to ale v jeho případě není až tak slavné. Nyní se o zpracování temných příběhů tohoto rudého hromotluka pokusí studio Upstream Arcade v akční adventuře v kombinaci s rogue-lite jménem Hellboy: Web of Wyrd. 

Půjde o zbrusu nový příběh, který studio vytvořilo ve spolupráci s nakladatelstvím Dark Horse Comics a samotným Mikem Mignolou, který stojí za vznikem Hellboye. Tvůrci se snaží být věrní předloze ve všech směrech, a to včetně stylizace, což můžete vidět v první ukázce. S pekelnými monstry si to Hellboy rozdá pěkně zblízka. Vydá se na několik výprav, které se odehrávají v oddělených lokacích. Příběh na pozadí je ale propletený. 

Zápletka se točí okolo Motýlího domu, který v roce 1962 vybudoval okultista Pasquale Deneveaux. Tohle stavení je ale něco víc než obyčejný dům. O 20 později se na toto místo vydá agent B.P.R.D. kvůli misi, ale netrvá dlouho a není po něm ani stopy. Úkol pro Hellboye je tedy jasný. Zachránit agenta a odhalit tajemství tohoto místa. 

Datum vydání Hellboy: Web of Wyrd zatím neznáme. Momentálně je oznámena verze pouze pro PC, PlayStation 4 a PlayStation 5. 

Váš názor Další článek: Recenze hry Marvel's Midnight Suns. Tahovka se superhrdiny, která není jen přeskinovaný X-COM

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,