Hellgate ve zlatých barvách

Vývojáři z Flagship Studios včera oznámili, že ukončili práce na akčním RPG Hellgate: London a oštemplovali ho statutem GOLD. Hra tak v současných dnech míří do lisoven, odkud poputuje rovnou na pulty obchodů, kde by se měla objevit již 31. října (zmíněném datum je relevantní pouze pro Severní Ameriku). Spolu s touto zprávou tvůrci rovněž uvedli, že si již zítra budeme moci titul ozkoušet prostřednictvím singleplayerového demo.

A na co, se tedy můžete těšit? Příběh vás zavede o několik desítek let do budoucnosti, kdy se Země stala objektem mimozemské touhy, jež pro lidstvo znamenala hotovou pohromu. Na Zemi totiž stále proudí davy démonů a poslední přeživší lidé se skrývají v podzemí. Krom na spoustu nových nepřátel se můžete, ba musíte těšit rovněž na náhodně generované mapy a rozmístění protivníků, které budete se svým hrdinou likvidovat.

Jako v každém správném RPG, i zde budete za zabité kreatury a splněné úkoly dostávat desítky a stovky zkušeností, které budou vašemu avatarovi postupně propůjčovat stále silnější a smrtící schopnosti. Aby se hra nestala stereotypní, slíbili tvůrci, že se každá z možných hratelných postav bude vyvíjet různými způsoby, což by mělo zaručit zcela odlišný způsob hry a potenciální replayabilitu.

Související informace (Hellgate: London):
Platforma: PC
Žánr: RPG
Výrobce: Flagship Studios (
http://www.flagshipstudios.com/)
Vydavatel: Namco Hometek (
http://www.namco.com/)
Distributor v ČR: EA Czech (
http://czech.ea.com/)
Homepage:
http://www.hellgatelondon.com/
Předpokládané datum vydání: 31. října 2007 (Severní Amerika), 2.listopadu 2007 (Evropa)

Zdroj: Firing Squad

Váš názor Další článek: Recenze: Rail Simulator - jede vláček motoráček

Témata článku: , ,