Hello Neighbor: Dobrý ránko sousede, můžu vám rozmlátit dům?

Kontroverzních her není nikdy dost a Hello Neighbor svým příchodem boří hranice soukromí domova

Nová hra Hello Neighbor je hororová kreslená hříčka, ve které jde o násilná vniknutí do cizích domů a odhalení jejich tajemství. 

Hororové hry jsou v dnešní době poměrně populární výsečí herního světa. Řada z nich budí emoce a vyzvedává na povrch kontroverzní témata. Hello Neighbor se k nim bezpochyby zařadí se svou barevnou a místy až komiksovou grafikou, která v kombinaci s násilím budí zajímavé rozpory. 

hello,-neighbor-dokazete-preka-image-57.jpgHlavně nezapomeňte, že váš soused skrývá vždy nějaké temné tajemství, zdroj: Dynamic Pixels

Je založena na duchu podivností, jakými jsou třeba filmy Okno do dvora nebo Smrt ve tmě. Hra vyzývá hráče k narušení něčího soukromí a dává mu za cíl se vlomit do jeho domu, kde musí jeho nebohý obyvatel čelit smrtelné hrozbě - vám.

Hráč se pohybuje v klidném městském prostředí, když tu náhle zjistí, že jeho soused ve svém domě skrývá nejedno tajemství. Tuto skutečnost nelze nechat jen tak ležet, a tak se hlavní hrdina proplíží do inkriminovaného domu.

9.jpg6.jpg7.jpg8.jpgSousedův dům je místo, kde můžete dát volný průchod svému ,,tvořivému" duchu, zdroj: Dynamic Pixels​

Simulovaná inteligence souseda se aktivně učí z vašich předešlých vpádů a připravuje se na vás, čím dál víc komplexněji. Vaše chování uvnitř slouží jako učebnice a v tom může být hra zajímavá. Soused může chystat pasti, stavět barikády nebo si opatřit nové domácí mazlíčky až se vše nevyhrotí do extrémních mezí.

Vydání hry můžeme očekávat v létě příštího roku.

zdroj: VG247

Diskuze (4) Další článek: Quantum Break na PC vypadá mnohem lépe se starším DirectX 11

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,