Herec Nathan Fillion škádlí oznámením o Uncharted, dočkáme se filmu?

Nathat Fillion je televizní herec, který mimo jiné ztvárnil i množství herních rolí. Teď na svém instagramu vypustil malou upoutávku na nekonkretizovanou informaci o Uncharted.

Fillion na svůj Instagram nahrál obrázek známého rappera Drakea, který doplnil komentářem "Sic Parvis Magna", které by mělo být známé všem fanouškům série Uncharted, a datem 7/16/18. 

"Sic Pravis Magna" znamená "velké věci z malých začátků" a tahle fráze je vyrytá na prstenu, který nosí hlavní protagonista slavné série od Naughty Dog. Fillion se nikdy nepodílel na žádném z dílů Uncharted a proto fanoušci spekulují především o tom, že by mohlo dojít k oznámení filmu Uncharted. Mnozí se totiž domnívají, že se pro tu roli narodil.

Snímek obrazovky (9).jpg

O den později herec navíc přidal ještě fotografii lupy, mapy a deníčků plného poznámek. Něco, co by se neztratilo v žádné Uncharted hře ani ve filmu. 

Snímek obrazovky (10).jpg

Je tedy docela dobře možné, že Fillion naznačuje roli ve filmové adaptaci herní série, o které se zatím spekulovalo především v souvislosti s nejnovějším představitelem Spider-mana, Tomem Hollandem. 

19. července také začíná Comic-Con na němž by se mohlo objevit něco v souvislosti s Uncharted. Podle některých zdrojů by ale Fillion neměl být spojený s Uncharted filmem. Jeho obsazení by ale rozhodně dávalo smysl. Nebyla by to ani zdaleka jeho první role podobného rázu.

Chtěli byste vidět Nathana Drakea na filmovém plátně? A kdo by se do jeho role hodil podle vás?

Diskuze (2) Další článek: Nejkrásnější konzolové hry: když na výkonu nezáleží (galerie)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,