Herní agenda: co přinesl březen na Xbox One

A je tady další článek, který vám představí hry za uplynulý měsíc, které by vás neměly minout. Tentokrát jsou to tituly pro Xbox One.

Styx: Shards of Darkness 

Datum vydání: 14. března 2017

Styx opět po pár letech vylezl ze stínů, aby nám předvedl, že i goblin může být dobrý v tiché práci. První díl s podtitulem Master of Shadows byl průměrnou hrou, na kterou se celkem rychle zapomnělo. Vývojáři ze studia Cyanide ale Styxe nenechali po malém neúspěchu ležet ladem.

s4.jpgs.jpgs2.jpgs3.jpg

Styx se odehrává v univerzu Of Orcs and Men. Tento svět je postaven na trochu jiných principech, než jsme zvyklí z ostatních fantasy. Tady jsou totiž orkové, skřeti a goblini ta světlá strana síly. Spolu s lidmi bojují proti zlotřilým elfům a trpaslíkům.

Pořádnou stealth hrou správný fanoušek tohoto žánru nikdy nepohrdne, ale Styx má pár vad, které ho nestaví zrovna do nejlepšího světla. Kupříkladu umělá inteligence stejně jako v prvním díle není úplně na nejvyšší úrovni. Graficky Styx také zrovna neoslní.

Nic to ale nemění na tom, že dokáže zabavit na několik hodin, kterých následně nebudete litovat. Navíc hra nabízí i coop a jak je známo, ať už hrajete s přáteli cokoliv, je to vždy zábava.

Váš názor Další článek: Total War: Arena možná vyjde i na konzolích

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,