Herní agenda: co přinesl duben na PC

Uplynul nám další měsíc, takže je čas podívat se na dubnové tituly, které byste rozhodně neměli minout. Co se nám tedy urodilo na PC?

LEGO City Undercover

Tento titul původně vyšel jako exkluzivita pro konzoli Nintendo WiiU, ale teď po více než čtyřech letech přichází i na ostatní platformy. Na první pohled může Lego City Undercover působit jen jako další Lego titul. Je to ale jeden z těch, které se řadí mezi špičku v tom, co dělá a jak to dělá.

l2.jpgl.jpgl3.jpgl4.jpg

Lego City Undercover je jednou z mála Lego her, která za sebou nemá žádnou známou značku a je kompletně vystavěna na původním konceptu. Nacházíme se v roli policisty Chase McCaina, který se po dvou letech opět vrací na policejní stanici zdejšího města. Jeho úkolem je odhalit, kdo stojí za aktuálně probíhající sérií zločinů.

Častokrát najdete Lego City pod označením kostičkové GTA a je to do jisté míry pravda. Sice ve hře není tolik aktivit, ale máte k dispozici celé město, kde můžete plnit nejen mise, ale i různé výzvy. Do toho si ještě samozřejmě započítejte humor typický pro většinu Lego her. Pokud jste příznivcem her tohoto typu, s Lego City Undercover nešlápnete vedle.

Diskuze (1) Další článek: V novém deníčku z akce The Surge se soustředíme na souboje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,