Herní agenda: co si zahrát během letní okurkové sezóny?

V letních měsících to bude pěkně rozjíždět hlavně Nintendo.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order 

Datum vydání: 19. července

Platformy: Nintendo Switch

Je docela překvapení, že nový díl série Marvel Ultimate Alliance je exkluzivitou pro Nintendo Switch. Předchozí díly totiž vyšly na více platforem. Nyní si tedy jinde, než na Switchi nezahrajete. Jak jistě dobře víte, tak Nintendo dává svým exkluzivitám extra péči. Bude to případ i nové kolaborace s Marvelem?  

marvel alliance 34.pngmarvel alliance 3.pngmarvel alliance 33.jpegmarvel alliance 35.jpeg

Ultimate Alliance 3 láká především svojí širokou soupiskou superhrdinů a padouchů, na které během hraní můžete narazit. Jsou do toho zahrnuty jak postavy, které znáte z filmů a seriálů, tak ty, které se zatím objevily jen v komiksových předlohách. Krom klasiky jako jsou Avengers se můžete těšit například na několik mutantů z X-Menů.  

Od tohoto titulu neočekávejte grafické kvality Avengers od Crystal Dynamics. Vývojáři použili dost výraznou komiksovou stylizaci. Zejména je to z toho důvodu, že i předchozí díly se nesly v tomto duchu a také si s tím Switch poradí o něco lépe. I přes to ale prý Marvel Ultimate Alliance 3 ve srovnání s ostatními exkluzivitami pro Switch o něco zaostává. Doufejme, že do vydání se to ještě stihne doladit.  

Diskuze (1) Další článek: LEGO Speed Champions z nové Forzy lákají krásou kostiček (galerie)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,