Herní agenda: co si zahrát v květnu?

Pomalými krůčky se k nám dostává léto a s ním i období sucha. Květnový line-up tomu ale rozhodně neodpovídá.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze 

Nedávno jsme vám přinesli článek o největších peckách, které se chystají na konzoli Nintendo Switch. Jednou z nich je právě i tento Donkey Kong, který původně vyšel na předchozí konzoli od Nintenda, WiiU. Kvůli špatné prodejnosti konzole by se k němu ale hráči nemuseli dostat. Právě proto přichází na Switch v té nejlepší formě.

dk4.jpg   dk3.jpgdk2.jpgdk.jpg   

Pokud jste hráli nějakého z předchozích Dokey Kongů, budete se tady cítit jako doma. Je to stále ta skvělá a intuitivní skákačka, která má podobně jako Mario pěkných pár dílů. Se Switch verzí ale přeci jenom přichází pár novinek. Tou první je zbrusu nová hratelná postava. Funkyho Konga jsme sice mohli vidět už v původním Tropical Freeze, ale až teď si za něj budeme moci zahrát. S ním také do hry přibude již tradičně zjednodušený herní mód, díky kterému si hru užije opravdu každý.  

Osobně doufám, že to není poslední WiiU hra, která se na Switch podívá. Byla by totiž škoda, kdyby skvělé hry jako tento Donkey Kong nebo třeba Mario Kart 8 upadly v zapomnění. Třeba takovému The Wonderful 101, což je zapomenutý kousek od Platinum Games, by to na Switchi slušelo. Že by se ukázalo na E3? 

Váš názor Další článek: Zombie akce od Overkillu představuje Granta, další postavu týmu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,