Herní agenda: dubnová nálož pecek

Březen nás navnadil na začínající jarní sezónu plnou skvělých titulů a duben pokračuje ve stejném duchu. Opět se nám na herním trhu objevila různorodá sorta her, mezi kterými si jistě dokážete vybrat ať už hrajete na jakékoliv platformě.

God of War 

Je snad nutné obhajovat, proč by zrovna nový God of War neměl uniknout vaší pozornosti? Už jen to, že v recenzích sbírá jedno perfektní hodnocení za druhým je jasný důkaz toho, že Santa Monica stále ví, co dělá, i když na to tentokrát šli trochu jinak.  

15.max-1920x1200.jpegquality-90.png09.max-1920x1200.jpegquality-90.png06.max-1920x1200.jpegquality-90.pngNarTrailer_Print07.max-1920x1200.jpegquality-90.jpg

Snad v každém článku týkajícím se této hry je alespoň zmínka o tom, že s novým dílem Kratos dospěl. Opravdu je tomu tak. Už to není jen bezduchá mlátička, kde jde o to navázat co nejdelší kombo. Kratos už také není ten bezduchý stroj na zabíjení, který nejdřív koná a teprve poté přemýšlí. Velmi je vychvalované zpracovaní vztahu mezi Kratem a jeho synem Atreem. 

Souboje se s novým systémem kamery a novou zbraní dosti změnily. Sice už nejsou tak brutální, jak jsme byli zvyklí z prvních tří dílů, ale i tak Kratos svoje umění zabíjet nepřítele na tisíc různých způsobů nezapomněl. I když, s tou brutalitou bychom mohli ještě polemizovat. 

Podle některých se jedná o tu nejhezčí hru, kterou na čtvrtém Playstationu najdete. Je to opravdu těžko uvěřitelné, že něco může vypadat ještě lépe než takový Horizon: Zero Dawn nebo čtvrté Uncharted. Pokud stále pochybujete o kvalitách nového God of War, zamiřte do naší recenze, kde se dozvíte víc.  

Diskuze (2) Další článek: Odhaleno pokračování skvělé basketbalové arkády NBA Playgrounds

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,