Herní agenda: jaké hity přinesl červen

Další měsíc utekl jako voda a my jsme si pro vás opět nachystali výčet her, které byste za minulý měsíc rozhodně neměli minout. Tentokrát si na své přijdou hlavně bojovkáři a závodníci.

Tekken 7

Datum vydání: 2. června 2017

Sedmý díl kultovní bojovky Tekken jako takový vyšel už před docela dlouhou dobou. V Japonsku jste ho mohli najít už více než před rokem v automatové verzi. Až teď se však konečně dostává do celého světa a sklízí slušná hodnocení.

t3.jpgt1.jpgt2.jpgt4.jpg

Ty z vás, kteří máte za sebou předchozí díly, jistě potěší další kapitola příběhu, který je tak spletitý, že do něj raději nebudu zabředávat. Story mód je ale bohužel docela krátký a zaměřuje se především na Jina a Heihatchiho. V rámci příběhu samotného se samozřejmě potkáte i s ostatními známými i novými postavami. Nováčkem v sérii je Akuma, kterého můžete znát z konkurenční mlátičky Street Fighter. Tyto světy se už střetly dříve, ale až nyní do příběhu Tekkena zasahuje postava, která má kořeny ve jiné sérii.

Co se soubojového systému týče, můžete se těšit na spoustu komb a speciálních úderů, jako ve všech dílech. U konkurence si můžete postavy v průběhu hraní vylepšovat, u Tekkena to ale neplatí. Máte ale opravdu široké možnosti kosmetických úprav. Proč si třeba do boje nevzít na hlavu plyšovou žábu?

Diskuze (5) Další článek: Čerstvé obrázky z alfa verze Star Wars Battlefront II lákají do akce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,