Herní agenda: konec okurkové sezóny

Tak jsme přežili letošní okurkovou sezónu a pomalu ale jistě se k nám dostávají tituly, na které jsme se takovou dobu těšili. Je libo strategii, čistokrevnou akční jízdu nebo pohodovou adventuru? To všechno se objevilo během minulého měsíce.

Uncharted: The Lost Legacy 

Datum vydání: 22. srpna 

Uncharted 4 vyšlo docela nedávno a hle, už tady máme další kousek z této dobrodružné série. Vývojáři sice The Lost Legacy označují jako samostatný datadisk, dle mého by se ale nemuseli stydět za to nazývat ho plnohodnotnou hrou.  

6.jpg4.png8.jpg9.jpg

The Lost Legacy vypráví příběh Chloe Frazer, která se kvůli zvláštním okolnostem musela spřáhnout s vojandou Nadine, bývalou hlavou žoldácké skupiny ze čtvrtého dílu. Ačkoli spolupracují, nemají se zrovna v lásce. To vám ostatně dávají najevo téměř na každém rohu. Slečny totiž od Nathana pochytily jeho smysl pro humor, takže kadence hlášek v průběhu hraní se ani přes jeho nepřítomnost nesnižuje. Nesmíme zapomínat ani na hádanky, skákací pasáže a hektické přestřelky.  

Cílem tohoto dobrodružství je získat Ganéšův kel. Chloe s Nadine ale nejsou jediné, kdo po tomto vzácném artefaktu touží. Diktátorský vůdce Asav je schopný k dosažení kýženého cíle použít jakékoliv prostředky. O jeho moci svědčí to, že má na svědomí právě probíhající občanskou válku.  

Jak se můžete dočíst z naší recenze, Lost Legacy se vyvedlo stejně dobře, jako předchozí díly. Myslíte, že to je naposled, co nás vývojáři z Naughty Dog vzali do světa Uncharted, nebo dostaneme další dobrodružství s některou z méně využitých postav? 

Váš názor Další článek: Bethesda schovává v kapse neoznámenou hru, vyjde ještě letos

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,