Herní agenda: lovci obřích monster a příchod Kingdom Hearts na PC

Po souhrnech toho, co nás všechno čeká v letošním roce se opět vracíme k naší pravidelné měsíční agendě.

Stronghold: Warlords

Datum vydání: 9. března

Platformy: PC

Tak že by to tentokrát konečně vyšlo? O tom, že se blíží vydání nového dílu série Stronghold, nepíšeme v naší agendě poprvé. Ještě na začátku roku jsme měli za to, že už na konci lenda se pustíme do válčení. Vývojáři ale potřebovali ještě pár měsíců na dotažení do konce, a tak na něj dojde až v březnu.

Pokud jste hráli původní Strongholdy, tak vám jistě neunikne, že jsou oproti nim Warlords o něco barevnější. Není to jen zvolenou stylizací, ale také neokoukaným druhem architektury. Tentokrát se chopíme vedení celé řady asijských národů. Můžete se těšit na mongolské hordy, japonské samuraje či válečníky čínské říše.

Slovo Warlords nemá hra v názvu jen tak pro nic za nic. Její součástí je totiž stejnojmenný systém, skrz který budete najímat, vylepšovat a ovládat vojevůdce řízené umělou inteligencí. Díky tomu budete moci mít kontrolu nad větším územím a samozřejmě každý z nich s tím přináší i nějakou tu výhodu nejen do boje.

497581.jpg497580.jpg497574.jpg

Součástí hry bude kampaň čítající 31 misí společně s multiplayerem a skirmish módem. Ještě máme od vývojářů slíbeny další herní režimy, které budou hlavně o budování. V každém z nich je nicméně vašim úkolem stát se tím nejmocnějším vojevůdcem.

Váš názor Další článek: Subnautica: Below Zero vyjde v polovině května pro PC a konzole

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,